Set de 5 folii cu 24 autocolante pentru calendar de advent, hartie, multicolor, 40 mm

10,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 60
Cod produs - SKU SX001FHY7WR

Descriere

5 x 24 numere mici de calendar colorat advent lipirea de la 1 la 24 - un autocolant pentru fiecare zi de la 1 la 24 decembrie. Cu autocolantele puteți, de exemplu, să decorați sau să sigilați cutii cadou sau pungi de hârtie sau să le lipiți direct la cadourile din calendarul de advent.

Etichete rotunde cu diametrul de 40 mm pentru inchiderea sau decorarea gentilor din calendarul de advent - cu motive negre, motive alb-negru, motive rosii si verzi, motive stelare rosii, motive albastre.Diametrul autocolantelor autoadezive din calendarul de advent: 4 cm. 24 etichete pe foaia 1 DIN A4. Acestea pot fi aplicate cadourilor, gemurilor, pungilor de hârtie, pungilor de hârtie kraft, cutiilor de biscuiți, felicitărilor, plicurilor, pungilor de iută, sticlelor și tuturor articolelor de casă.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 40 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.