Set de 2 calendare de advent de Craciun, pasla, multicolor, 37 x 22 cm / 30 x 20 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001FZC3GB

Descriere

Pomul de Crăciun Calendar] Calendarul numărătoarea inversă de Crăciun este realizat din material de pâslă de înaltă calitate, care este durabil, pliabil, ușor de depozitat, rezistent la uzură și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp. Calendarul numărătoarea inversă de Crăciun poate fi spălat și reutilizat. [Decoratiuni rafinate de Craciun] Calendarul nostru de numărătoare inversă este special conceput pentru Crăciun, cu forma lui Moș Crăciun și forma unui om de zăpadă. Calendarul de advent cu modele de elemente de Crăciun este frumos în aparență și colorat, potrivit pentru atmosfera festivă de Crăciun.

Detalii:

Material: pasla

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 37 x 22 cm / 30 x 20 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.