Set de 4 coli cu autocolante luminoase pentru camera copiilor SupLetsico, PVC, verde, 20 x 28 cm

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 24
Cod produs - SKU SX001GJQ2Z9

Descriere

Kitul conține 849 de piese, un total de 4 autocolante de 20 x 28 cm, inclusiv astronauți, planete, nave spațiale, meteoriți, stele și puncte de diferite dimensiuni. Autocolantul de perete luminos poate fi fixat ferm pe perete fără lipici sau bandă. Suflați autocolantul de perete cu un uscător de păr timp de câteva secunde, apoi îl puteți îndepărta fără a deteriora suprafața peretelui. Este cel mai bun cadou pentru copii. Copiii pot decora camera în funcție de propriile preferințe și își pot arăta imaginația și abilitățile practice. Îl puteți folosi pentru a-i învăța mai multe cunoștințe despre univers.

Detalii:

Material; PVC

Culoare: verde

Numar piese: 849

Dimensiuni: 20 x 28 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.