Autocolante statice fara adeziv Dktie, vinil, verde/alb, 90 x 200 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX001RMTM4N

Descriere

.Foliile pentru ferestre Dktie sunt fără lipici, netoxice, detașabile fără a lăsa reziduuri, adeziv super static, ușor de aplicat și aplicat de mai multe ori. Folia pentru ferestre Dktie poate controla, de asemenea, căldura în condiții meteorologice cu temperaturi ridicate, blochează 96% din razele UV, evită îmbătrânirea acasă, reduce strălucirea și vă protejează ochii. Designul fără lipici reduce drastic eliberarea de substanțe chimice, se aplică în câteva minute, economisește timp și vă protejează sticla. Nu lasă reziduuri după îndepărtare și folia poate fi reutilizată. Decorați-vă ferestrele frumos.

Detalii:

Material: vinil

Culoare: verde/alb

Dimensiuni: 90 x 200 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.