Set de creatie cu pandative si accesorii OLYCRAFT, piele/metal, maro/auriu/argintiu, 12,5 x 8,5 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001M0IDFT

Descriere

Veți primi pandantive din piele de 18 buc cu model de bovine (3 culori, 6 buc / culoare); 40 de cârlige de cercei din fier și 60 de inele de legare, sunt disponibile în culori aurii și argintii. Setul include accesoriile necesare pentru a face cercei, le puteți folosi cu ușurință pentru a finaliza proiectul de confecționare a cerceilor, apoi obțineți 9 perechi de cercei rafinați. Fabricat din materiale din piele de înaltă calitate, lustruit și tăiat cu măiestrie fină, margini netede, frumoase și naturale. Produsul este ușor, durabil și confortabil de purtat.

Detalii:

Material; piele/metal

Culoare: maro/auriu/argintiu

Dimensiuni: 12,5 x 8,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.