Cablu optic iVANKY, cupru/nailon, gri/negru, 180 cm

20,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 423
Cod produs - SKU SX001BMQFG7

Descriere

Cablu audio digital optic: potrivit pentru dispozitive cu porturi TOSLINK standard (intrare și ieșire OPT/SPDIF). Perfect pentru conectarea barelor de sunet, aparatelor stereo și sistemelor home theater la televizor/sistem HiFi/PlayStation (PS3, PS4 Pro)/sisteme de jocuri XBOX/receptor/preamp/procesor audio/DAC/DVD/player Blu-ray etc. Metal placat cu aur de 24K conectorii asigură stabilitate maximă, cea mai mare rezistență la coroziune și transmisie stabilă a semnalului.

Detalii: 

Acest cablu de fibră TOSLINK folosește miez de fibră optică din Japonia TORAY pentru un flux audio digital fără distorsiuni. Cablul audio optic are mai puține pierderi audio decât cablurile tradiționale de cupru. Compatibil cu audio PCM necomprimat și sisteme de sunet surround 5.1 până la 7.1 comprimat, cum ar fi Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution și LPCM, cablul optic oferă un sunet uimitor cu o gamă dinamică largă pentru camera dvs. de zi.

Calitate și durabilitate excelente: designul placat cu aur de 24K + rezistent la coroziune menține porturile bine protejate pentru a minimiza pierderea semnalului. Datorită carcasei ultra-subțiri din aluminiu și împletiturii flexibile din nailon, acest cablu audio optic este mult mai eficient împotriva ruperii, întinderii, răsucirii și căderii, în plus, este rezistent la mușcăturile de animale și mai ușor de curățat.

Culoare: gri/negru

Lungime: 180 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.