Pantofi sport pentru femei SAGUARO, plasa/EVA/TPR, roz, 46

77,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX0014QENP5

Descriere

Material exterior: Plasă, materialul superior al pantofilor de apă este realizat din plasă de aer cu uscare rapidă și respirabilă, care permite picioarelor să respire și crește viteza de scurgere a apei.Material interior: plasă, căptușeală moale, respirabilă și ventilată pentru o potrivire rece și confortabilă.Talpa: EVA si TPR, materialul talpa al acestor pantofi desculti este EVA si TPR usor, antiderapant si flexibil. Gaura de scurgere a apei din talpa exterioară poate scurge rapid apa și poate preveni pătrunderea nisipului și a pietrelor în pantofi. De asemenea, oferă o tracțiune excepțională în condiții umede și alunecoase. Închidere: Eliberare rapidă, cataramă elastică și banda de cauciuc se potrivesc perfect diferitelor forme ale piciorului. Cu cataramă elastică și banda de cauciuc, puteți ajusta rapid lățimea acestor pantofi. Fila de tragere de pe călcâi permite o intrare rapidă și ușoară, ceea ce împiedică, de asemenea, pantofii să picure de pe picioare.

Detalii:

Material: plasa/EVA/TPR

Culoare: roz

Dimensiuni: 46 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.