Mini incalzitor ventilator ceramic MEIYUKI, alb, 800 W, 13 x 13 x 16,7 cm

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 228
Cod produs - SKU SX001M5V4I7

Descriere

Încălzitor multifuncțional 2-în-1: Acest încălzitor nu numai că are un mod de încălzire, dar are și un mod natural de vânt. Iti poate aduce racoare vara si te poate incalzi chiar si iarna. Există două niveluri de viteză scăzută / mare a vântului pe care le puteți regla, puterea de căldură este de 600W / 800W pentru a satisface nevoile zilnice.

Cu tehnologia de încălzire ceramică PTC, se poate încălzi rapid în 3 secunde fără lumină roșie sau flacără, care este mai sigură și mai eficientă din punct de vedere energetic decât materialele convenționale de încălzire. Intervalul de temperatură reglabil este de 25 °C - 32 ° C și vă oferă o temperatură stabilă și confortabilă.

Detalii:

Culoare: alb

Dimensiuni: 13 x 13 x 16,7 cm 

Putere: 800 W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.