Lampa plutitoare pentru piscina Rukars, LED, RGB, plastic, albastru/transparent

31,72 Lei (TVA inclus) 52,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 20
Cod produs - SKU PX001I32SR9

Descriere

Spectacol de lumini subacvatice: luminile LED rezistente la apă emit mai multe lumini uimitoare noaptea, cu efecte de lumină în barul disco. Când tu și prietenii tăi te bucuri de piscină sau cada cu hidromasaj, te poți bucura la maximum de spectacolul de lumini. Ele adaugă culoare unei căzi de piscină și o atmosferă plină de viață.

Detalii: 

Culoare: albastru/transparent

Material: plastic

Lumina disco LED pentru piscina are 7 moduri de iluminare si este formata din 4 culori: rosu, albastru, verde si portocaliu. Și puteți seta 2 moduri pentru bliț rapid și lent. Puteți alege metoda de iluminare care vă place. Cel mai uimitor este că poate emite modele de lumină disco sau bar, care fac să strălucească modele frumoase pe piscină, tavan și pereți. Modelul tău de lumină care se mișcă odată cu fluctuațiile apei te va face să te îndrăgostești de el.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.