Lampa LED GGII, plastic, alb, 26 x 14,3 cm

61,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SB0B8Y5HC5W

Descriere

Încărcare convenabilă și funcționare eficientă: lampă de masă pentru utilizare în exterior cu sursa de alimentare USB inclusă, lampa de masă poate fi încărcată cu ușurință. După încărcarea completă, lampa LED de exterior poate fi utilizată timp de 8-10 ore la luminozitate maximă. (Baterie Li-ion), vă puteți bucura suficient de mult timp confortabil.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb

Dimensiune: 26 x 14,3 cm

Tensiune încărcător: 5V 2A sau 1A

O varietate de culori și control ușor: lampă de exterior fără fir cu o varietate de culori RGB statice din care să alegeți, lumina vă oferă cu adevărat o viață plină de culoare. Datorită telecomenzii sau butonului de pe baza lămpii pentru a obține un mod de schimbare a culorii monocrom sau RGB prin intermediul telecomenzii, schimbarea luminii în multe culori, și simularea luminii. Poți obține cu ușurință lumina dorita.

 Lampa de exterior cu baterie este realizată din material de înaltă calitate. Ceea ce este și mai uimitor este că, clasa de protecție este IP44, poate rezista și la ploaie și zăpadă, ceea ce este foarte potrivit pentru grădină, balcon, picnic și camping.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.