Set de 2 suporturi pentru furtun la piscina VDYXEW, plastic, albastru, 2 x 30 - 37 mm

33,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 18
Cod produs - SKU SX001KMPV8L

Descriere

Potrivit pentru Intex, Bestway sau alte piscine cu un diametru al furtunului de 30 mm până la 37 mm. Vă rugăm să verificați dimensiunea găurii la cumpărare. Ușor de asamblat - trageți furtunul de pe piscină, introduceți suportul furtunului, atașați furtunul înapoi la piscină. Și ați terminat. Fixare mai bună: Dacă ieșirea sau intrarea la o piscină supraterană cade și aplică presiune asupra conexiunilor, acesta este un suport excelent pentru piscină pentru a preveni căderea furtunurilor și, de asemenea, reduce presiunea asupra peretelui filtrului de ieșire / intrare.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: albastru

Dimensiuni: 2 x 30-37 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.