Kit de tricotat in forma de chitara Wadorn, acril/metal/bumbac, negru/auriu, 17 piese, 18 x 35 x 7 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 92
Cod produs - SKU SX001MHTJL9

Descriere

Ce este inclus: setul de sac croșetat din tablă acrilică conține 2 cadre de sac acrilic., 1 lanț metalic lung, 2 lanțuri scurte, 2 inele D, 1 fermoar, 2 pachete de frânghie de bumbac, 4 bucle de marker, 2 ace și 1 cârlige, total 17buc materiale complete. Material bun Rama pungii este realizată din material acrilic, cu o peliculă protectoare atașată la exterior. Lanțuri din aliaj și inele D, culoare și textură strălucitoare. Firele de croșetat sunt fabricate din fire de bumbac de înaltă calitate, care sunt moi și confortabile. Formă unică: geanta acrilică finisată măsoară aproximativ 18x35x7cm., special concepută ca formă de chitară, stil rar, modă și cool, vă face uimitor și unic în multe ocazii. Spațiul interior este suficient pentru a stoca telefoane mobile, baterii externe, căști, rujuri, ochelari și alte articole.

Detalii:

Material: acril/metal/bumbac

Culoare: negru/auriu

Dimensiuni: 18 x 35 x 7 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.