Husa pentru parasolar YoungBee, poliester, argintiu, 265 x 50 x 70 x 40 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 68
Cod produs - SKU SX001A5IRNT

Descriere

Excelent impermeabil: capacul umbrelei este tratat cu un preparat special. Acest lucru face ca apa să fie respinsă și îndepărtată în loc să se scurgă prin material. Chiar dacă presiunea apei atinge 15000 pa, aceasta rămâne 100% impermeabilă. Aceasta înseamnă că husa are o durată de viață de 5 ori mai lungă decât alte produse cu capac Oxford 420D. Cusături duble rezistente la putregai cu legătură impermeabilă pentru durabilitate suplimentară. Material avansat de înaltă performanță: capacul de protecție pentru umbrelă este echipat cu un material îmbunătățit Oxford 420D, 100% impermeabil și anti-UV. Țesătura ripstop oferă rezistență excelentă la rupere și rezistență la uzură și decolorare. Designul pe tot parcursul anului vă protejează umbrela de soare de ploi abundente și praf.

Detalii:

Material: poliester

Culoare: negru

Dimensiuni: 265 x 50 x 70 x 40 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.