Husa pentru scaun Sourcingmap, poliester, rosu inchis

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX0016LWRWJ

Descriere

Material durabil și culoare la modă: Aceste huse scurte pentru acoperirea sufrageriei sunt fabricate din țesătură de poliester spandex. Material moale, confortabil și rezistent la riduri, nu este necesară călcarea. Designul modern și elegant, cu o varietate de culori din care să alegeți, oferă scaunelor vechi și deteriorate un aspect cu totul nou. Despre dimensiune - Husa noastră pentru scaune este potrivită pentru majoritatea scaunelor și înălțimea spătarului 17.7-23.6inch (45-60cm); Lungimea șezutului 15,7-19,7 inci (40-50 cm); lățimea scaunului 15,7-19,7 inci (40-50 cm); Grosimea scaunului 4-6 inci (10-16cm). Înainte de a comanda, consultați ghidul de măsurare din elementul imagine.

Detalii:

Material; poliester

Culoare: rosu inchis

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.