Husa pentru perna canapelei cu 3 locuri Deconovo, spandex/poliester, bej, 150-180 cm

Deconovo
65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Deconovo
Stoc 11
Cod produs - SKU SX001LCFRJD

Descriere

Husa scaunului Deconovo nu numai că poate reduce uzura zilnică a canapelei, dar poate reduce și zgârieturile și petele de pe canapea de la copii sau animale de companie (câini / pisici). În plus, poate face ca vechea canapea să arate nouă. Elastic, ușor de utilizat, se poate adapta cu ușurință la forma canapelei. Se potrivește perfect pe perna canapelei, nu se mișcă și rămâne pe loc chiar și atunci când stă pe canapea.

Detalii:

Material: spandex/poliester

Culoare: bej

Dimensiuni: 1 Husă elastică pentru perna canapelei pentru o varietate de perne de canapea de la 150cm la 180cm lungime, 50cm până la 70cm lățime, 5cm până la 25cm înălțime. Pachetul include 1 husă pentru perna canapelei.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.