Husa de protectie pentru umbrela cu tija Zizwe, negru, poliester, 280 x 30 x 81 cm

43,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 35
Cod produs - SKU SX001E4QKB7

Descriere

Acoperire interioară și marginile legate dublu cusute împiedică acest capac umbrelă terasă de la cracare. Raportul de testare a trecut: 96 de ore în apă și sub razele soarelui fierbinte. Acesta poate fi lăsat afară pe tot parcursul anului și oferă protecție completă împotriva intemperiilor. Puternic impermeabil 420D Oxford Fabric, PU, respirabil, ușor, ușor de montat și suficient de dur, nu se va micșora, decolorare sau deformare în condiții dure, cum ar fi ploaie, zăpadă, îngheț, excremente de pasăre etc. (Feriți-vă de piață unul ieftin, poliester diferite).

Detalii:

Material: poliester

Culoare: negru

DimensiunI:  280 x 30 x 81 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.