Covoras de racire pentru caini Waggydog, spuma/gel, albastru, 50 X 90 cm

74,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 384
Cod produs - SKU SX001PVAUO7

Descriere

Gel cu auto-răcire: auto-răcire pentru a obține economii de energie și ecologice. Materialul interior al covorașului de răcire pentru câini este un gel netoxic care este auto-răcit de gelul de răcire activat sub presiune și conferă animalului o senzație de răcire. Sigur, sigur și economic. Durabil și ecologic: covorașul îmbunătățit de răcire pentru animale de companie este fabricat din poliester de înaltă calitate, este prietenos cu animalele, durabil, rezistent la zgârieturi, rezistent la uzură, neted, înghețat și extrem de confortabil. Cusătura fixă, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la scurgeri. Astfel, animalul dvs. de companie poate dormi mai răcoros și mai fericit toată vara.

Detalii:

Material; spuma/gel

Culoare: albastru

Dimensiuni:50 X 90 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.