Cablu multifunctional CC/Micro USB/ Mfi Mtakyi, gri, 1,8 m

37,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001JXBL9J

Descriere

3 în 1 Multifuncțional cablu Încărcați toate dispozitivele cu acest cablu de date multiport. Cablurile de încărcare interschimbabile încorporate combină conectorii Micro USB, USB-C și Lightning pentru a vă încărca toate dispozitivele. Ai nevoie doar de un singur cablu pentru toate dispozitivele tale.Protecție îmbunătățită extremă împotriva traumelor și deteriorărilor. Conectori din aliaj de aluminiu ranforsat combinati cu nailon de calitate militara, cablul poate suporta o incarcatura de pana la 50 kg si ofera mai multa flexibilitate pentru a rezista hainelor si teilor de zi cu zi, mai flexibil, mai robust si ideal pentru o utilizare pe termen lung. Cablurile multi USB sunt perfecte pentru acasă, călătorii sau muncă, călătorii de afaceri și alte ocazii.

Detalii:

Culoare: gri

Dimensiuni: 1,8 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.