Set de 3 cabluri micro USB de incarcare rapida SUNGUY, compatibil cu Android Huawei P9 Lite / P8 / P7 / mate 10/9 lite / mate8 / 7, Samsung Galaxy S7 S6 S4 Note5 Note4 J7 J5, nailon, gri, 1,5 m

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001LKUVQ9

Descriere

24AWG nucleu de sârmă solidă este găzduit în interiorul carcasei din aluminiu Arc pentru încărcare rapidă sigură și fiabilă și sincronizarea datelor USB 2.0. Încărcare și transmisie de date mai rapide decât majoritatea cablurilor standard de încărcare micro USB.

Jacheta din material textil din nylon înfășoară strâns cablul micro USB, ceea ce îi conferă o proprietate excelentă anti-răsucire și anti-abraziune. Cu o curbă dovedită de peste 5000 de ani, mai durabilă, mai flexibilă, rezistentă la uzură și rezistentă la tracțiune.

Portul de conectare utilizează materiale de înaltă calitate, asigurați-vă că durata de viață durează mai mult și asigurați-vă că capetele conectorilor de cablu micro USB din aluminiu sunt introduse ușor și stabil.

Compatibil cu Samsung Galaxy S7 / S7 Edge / S6 / S6 Edge / S4 / A5 A7 A9, Motorola Moto X / G5 / G5 Plus / G5s / G5S Plus, Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia Z3, Google Nexus 6 / 7, Amazon Kindle, E-Readers, Lonve Blue, Blackberry, HTC, Nokia, LG și alte dispozitive cu micro conector.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.