Cablu HDMI de 4 K, 60 Hz Pipika, nailon, negru, 2 m

15,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 51
Cod produs - SKU SX0016R3MQX

Descriere

Cablu HDMI 4K de mare viteză 2 metri în standardul HDMI 2.0

Caracteristici:

12000+ test swing, mai durabil: acest cablu HDMI 4K are 2 prize de rețea extinse la capătul conectorilor și se adaptează la unghiul de testare a siguranței. Acest lucru crește numărul de teste swing.

Imagini de înaltă rezoluție: bucurați-vă de o calitate clară a sunetului tv full HD în culori profunde și imagini de înaltă rezoluție.

Cablu HDMI de mare viteză: cablul HDMI 4K poate transfera date la o viteză de până la 18 Gigabit pe secundă.

Design ușor de utilizat: adoptați un design unic de îmbinare SR la ambele capete pentru a preveni în mod eficient ruperea articulației. Nailon hdmi împletit pentru durabilitate și fără încurcături.

Cablu HDMI 4K: suportă transmisie video 4K fără probleme și foarte stabilă.

Cablul HDMI 2.0 îmbunătățește experiența de vizionare:

Cablurile HDMI au 18Gbps, ceea ce este suficient pentru rezoluție 4K la 60fps (cadre pe secundă). Notă: Maximul depinde de ieșirea minimă a dispozitivului de intrare și ieșire. Puteți ajusta ieșirea dispozitivului.

Ecranele HDR sporesc luminozitatea și afișează culori profunde ca ecrane. Cu HDR, culorile sunt bogate și vibrante, iar gama de culori afișată pe ecran este mai asemănătoare cu zona pe care ochiul uman o poate vedea.

Folosește un cablu HDMI 4K pentru a conecta computerul, playerul Blu-ray, Apple TV 4K, Fire TV, cutia de cablu, PS4/PS3, Xbox One/Xbox 360, Nintendo Wii, Wii U sau alte dispozitive compatibile HDMI la televizorul, monitorul sau proiectorul tău 4K Ultra H. Plug and play, conectivitate instantanee și calitate clară a imaginii cu cablul HDMI 4K.

Pachet: 1 x 2 m cablu HDMI

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.