Cablu HDMI 2.1 Gardien, 8K 7.5M 48Gbps, 9 m

105,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001IW89HN

Descriere

Cablul nostru HDMI are o culoare HDR dinamică unică, poate gestiona cu precizie orice sursă de semnal. Veți găsi surpriza HDMI 8K de înaltă rezoluție, unde fiecare detaliu este clar vizibil în fața ochilor dvs. Cablul HDMI 8K corespunde versiunii standard a HDMI 2.1. În comparație cu HDMI 2.0, rata de transfer este crescută direct de la 18 Gbps la 48 Gbps, nicio imagine nu se blochează sau nu scade atunci când vizionați videoclipuri. Poate rezolva perfect toate problemele de salt, imagini fantomă și imagini neclare. Compatibilitate universală: Acest cablu HDMI 8K folosește cea mai recentă tehnologie, este compatibil cu 8K la 60Hz, 4K la 144Hz / 120Hz / 60Hz, acceptă rezoluții 5K, 10K și alte rezoluții. De asemenea, este compatibil cu versiunile HDMI 2.0b / 2.0a / 1.4 / 1.3 / 1.2 / 1.1. Suportă afișaj video 3D, HDR dinamic, eARC, ALLM, QFT, QMS, VRR. Îmbunătățiți în fiecare moment valorile profunzimii, detaliilor, luminozității și bucurați-vă de experiența de definiție ultra înaltă a ecranului mare.

Detalii:

 8K@60Hz, 4K@120Hz, 3D, VRR, HDCP 2.2 2.3, compatibil cu TV / PS5 / Xbox



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.