EDUCAȚIA se scrie cu majuscule!

Dacă rezonezi cu afirmația de mai sus, cu siguranță o să-ți placă și continuarea textului.

Toți părinții își doresc pentru copiii lor tot ce e mai bun. Am fi dispuși să facem orice sacrificiu ca ei să fie fericiți și să-și dezvolte gândirea într-un mod cât mai sănătos. Mai mult decât atât, ne dorim să-și formeze principii solide, să facă diferența între bine și rău și să-și formeze o înclinație naturală spre acumularea de noi informații.

Însă trebuie să avem răbdare cu ei, încă au o vârstă fragedă.

E cunoscut deja faptul că cea mai eficientă metodă prin care să le stârnim curiozitatea e chiar prin joacă. Gândește-te puțin la perioada copilăriei, cât de repede prindeai informațiile noi din cercul tău de prieteni? Sau cât de ușor îți era să reții toate replicile din desene?

Dacă micuțul tău are o vârstă de sub 6 ani și vrei să-l înveți mai ușor lucrurile de bază pentru când o să fie la școală, iată o nouă metodă.

 


 

Este un joc educativ, cu foarte multe animații, astfel încât interacțiunea să fie cât mai plăcută. Ce conține acest joc? Un ceas calendaristic care o să-l ajute să învețe lunile anului, anotimpurile, tipurile de vreme. În cel mai scurt timp o să învețe singur să spună cât e ceasul și câte zile are fiecare lună a anului.

 


 

Această jucărie de învățare 8 în 1 are rolul de a stimula gândire și a educa în același timp. Un alt plus este faptul că fiecare cuvânt este scris în limba engleză, prin urmare, copilul tău o să învețe și câteva noțiuni în altă limbă.

 

Jucăria costă 45 de lei și o poți achiziționa de aici. Iar dacă folosești codul: OCTOBER15 ai 15% reducere. Sună bine așa-i?

 

Ai grijă de tine!  

Comentarii