Cum cureți piscina gonflabilă a copilului tău?

 1. Umplerea și golirea corectă a piscinei
 2. Curățarea regulată a piscinei
 3. Testarea și ajustarea calității apei
 4. Reparații rapide și eficiente dacă este cazul
 5. Accesorii și jucării pentru piscină

Piscinele gonflabile pentru copii sunt o modalitate excelentă de a aduce bucurie și răcorire în zilele toride de vară. Pentru a vă asigura că acestea rămân sigure și curate, este important să le întrețineți corespunzător. Iată câteva sfaturi și produse disponibile pe site-ul nostru care vă pot ajuta.

Umplerea și golirea corectă a piscinei

Produse recomandate

 • Piscina pentru copii cu stropitoare Glymnis, PVC, albastru/galben, 170 cm
  Piscina pentru copii cu stropitoare Glymnis
 • Piscina pentru copii cu stropitoare Ekkong, PVC, verde/albastru, 101 x 167 cm
  Piscina pentru copii cu stropitoare Ekkong, PVC, albastru/galben, 101 x 167 cm

Instrucțiuni:

 • Umplerea piscinei. Asigurați-vă că piscina este plasată pe o suprafață plană, curată și fără obiecte ascuțite care ar putea perfora PVC-ul. Unde este nevoie adăugați un strat de material gros sub piscină pentru a uniformiza terenul. Folosiți un furtun de grădină pentru a o umple cu apă.
 • Golirea piscinei. După utilizare, goliți piscina complet pentru a preveni acumularea de bacterii și mucegai. Dacă piscina are o valvă de scurgere, utilizați-o pentru a facilita golirea.

Curățarea regulată a piscinei

Produse recomandate:

 • Set aspirator pentru piscina cu accesorii Sunshine Smile, plastic/textil/metal, multicolor, 10 piese
  Set aspirator pentru piscina cu accesorii Sunshine Smile
 • Kit de curatare a piscinei FASBET, ABS, multicolor, 2 piese
  Kit de curatare a piscinei FASBET, ABS, multicolor, 2 piese

Instrucțiuni:

 • Curățarea săptămânală. Folosiți un aspirator manual pentru a îndepărta frunzele, insectele și alte resturi. Pentru o curățare eficientă, utilizați o perie moale pentru a freca pereții și fundul piscinei.
 • Dezinfectarea: Dezinfectați piscina săptămânal cu o soluție slabă de clor. Utilizați tablete de clor, cum ar fi tabletele de clor pentru piscina Gnaumore, efervescente, 50 g, pentru a păstra apa curată și fără bacterii.

Testarea și ajustarea calității apei

Produse recomandate:

 • Kit pentru testarea apei din piscina YeahBoom, 100 benzi

Instrucțiuni:

 • Testarea: Utilizați benzi de testare pentru a verifica nivelul pH-ului și al clorului din apă. Faceți acest lucru de cel puțin două ori pe săptămână pentru a vă asigura că apa este sigură pentru copii.
 • Ajustarea: Ajustați nivelul pH-ului și al clorului conform recomandărilor din kitul de testare. Apa din piscină trebuie să aibă un pH între 7,2 și 7,6 și un nivel de clor între 1 și 3 ppm.

Reparații rapide și eficiente dacă este cazul

Produse recomandate:

 • Kit pentru repararea piscinei eahBoom, PVC, albastru, 10 piese
  Kit pentru repararea piscinei eahBoom, PVC, albastru, 10 piese
 • Set de 10 plasturi pentru reparatia piscinei YeahBoom, PVC, transparent, 5.8 x 5.8 cm
  Set de 10 plasturi pentru reparatia piscinei YeahBoom, PVC, transparent, 5.8 x 5.8 cm

Instrucțiuni:

 • Dacă piscina are o perforație sau o fisură, utilizați un kit de reparații pentru PVC. Asigurați-vă că zona este curată și uscată înainte de aplicarea plasturilor de reparație.

Accesorii și jucării pentru piscină

Utilizați jucării gonflabile și lumini pentru a face timpul petrecut în piscină mai distractiv pentru copii. Asigurați-vă că acestea sunt potrivite pentru utilizarea în apă și nu prezintă riscuri de sufocare. 

Produse recomandate:
 • Set de 4 ratuste iluminate pentru piscina iShabao, plastic, galben, LED, 11 x 11 x 11 cmSet de 4 ratuste iluminate pentru piscina iShabao, plastic, galben, LED, 11 x 11 x 11 cm
 • Set de 4 jucarii gonflabile pentru piscina JAHEMU, PVC, roz/galben, 17 x 20 cmSet de 4 jucarii gonflabile pentru piscina JAHEMU, PVC, roz/galben, 17 x 20 cm
 • Hamac gonflabil pentru piscinăhamac gonflabil pentru psicina


Întreținerea corectă a piscinei gonflabile pentru copii nu doar că prelungește durata de viață a acesteia, dar și asigură un mediu curat și sigur pentru cei mici. Folosind produsele și sfaturile de mai sus, veți putea menține piscina într-o stare excelentă pe tot parcursul sezonului estival.

Comentarii