De ce să cumpărăm baloane aniversare? Top 4 motive!

Omului de știință Michael Faraday îi revine meritul pentru inventarea primului balon de cauciuc în 1824, când a unit două bucăți de cauciuc împreună și a umplut punga cu hidrogen.

El a observat că aceste baloane umplute cu hidrogen s-au ridicat ușor în aer. Trusele de fabricare a baloanelor au fost vândute la scurt timp după experimentele lui Faraday, dar abia la sfârșitul anilor 1800 baloanele de cauciuc gata făcute au fost vândute ca jucării.

În 1912, au fost fabricate pentru prima dată baloane lungi, în formă de cârnați. Baloanele din latex au fost dezvoltate în anii 1920, iar în anii 1930, baloanele au fost răsucite în forme pentru divertisment și publicitate.

Odată cu apariția baloanelor din folie de plastic în anii 1970, imaginile, fotografiile și alte elemente grafice au putut fi imprimate pe acestea fără distorsiuni. 

Și, totuși, de ce să cumpărăm baloane aniversare?

1.Diversitatea culorilor baloanelor aniversare le face perfecte pentru orice temă ar avea petrecerea

Când vine vorba de petreceri de nuntă sau aniversare, se obișnuiește ca organizatorii să-și dorească o anumită schemă de culori. Fie că este vorba de un decor monocrom, clasic auriu cu negru sau colorat, crearea unei palete de culori coezive este o modalitate excelentă de a da tonul petrecerilor.

Baloanele aniversare vin în multe culori sau modele speciale. În prezent, pe piață, există un balon pentru orice dorință! Un set potrivit de baloane poate îmbunătăți aspectul vizual al oricărei aniversări.

2.Baloanele aniversare vin într-o varietate de forme

Cu siguranță ați văzut pe rețelele sociale petreceri de naștere care aveau baloane sub formă de cifre sau litere, cromate strălucitoare plutind deasupra capetelor lor. Acestea sunt baloane din folie, articol de decor aproape considerat un element de bază în petrecerile de astăzi.

Baloanele din folie vin într-o varietate de forme unice. Acestea se folosesc pentru a evidenția vârsta băiețelului sau fetei, ori pentru a le scrie numele. De asemenea, baloanele cromate din folie se regăsesc și sub alte forme precum cea de inimă, perfectă pentru aniversările romantice sau de Dragobete.

3.Baloanele aniversare sunt potrivite pentru orice ocazie

Fiecare sărbătoare necesită un set cu bun gust de baloane. Zilele de naștere, absolvențele și chiar nunțile sunt toate ocazii excelente pentru a scoate la iveală baloanele colorate. Cu varietatea de culori și forme, acestea pot completa orice tematică de petrecere.

De asemenea, există și baloane tematice care vin la set. Aceste baloane incredibile au imprimate pe ele urări minunate de bine sau modele atrăgătoare care sunt specifice tipului de eveniment. De la zile de naștere la petreceri de burlac și botez, există un balon pentru orice ocazie fericită.

4. Locul este super ușor de curățat la finalul evenimentului

La sfârșitul unei petreceri pline, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să faci curățenie. Din fericire pentru tine, baloanele te scutesc de probleme. Tot ce trebuie să faci este să le aduni și să le aduci acasă. Mai mult, dacă petrecerea a fost una plină de copiii, le poți dărui lor baloanele aniversare.

Acestea fiind spuse, este clar baloanele sunt cea mai bună soluție atunci când ne dorim să decorăm o petrecere. Mai mult, nu vor dispărea prea curând fiind un detaliu ușor de adăugat în orice tematică, fapt care le face să fie accesibile tuturor la prețuri foarte mici.

Iar dacă în această iarnă nu avem zăpadă, măcar să ne încălzim cu câteva baloane aniversare. Momentele speciale din viața noastră merită sărbătorite la maxim. Spor la decorat cu baloane! 

Comentarii