Baloanele, bucuria petrecerii!

Un balon de jucărie sau un balon de petrecere este un balon mic folosit în principal pentru decorațiuni, publicitate și jucării pentru copii. Baloanele de jucărie sunt de obicei fabricate din cauciuc sau plastic/ aluminiu și umflate cu aer sau heliu. Ele vin într-o mare varietate de dimensiuni și forme, dar cel mai frecvent au 10 până la 30 de centimetri în diametru.

Set de 130 baloane GNOUQW, latex, rose/alb


Primele baloane de cauciuc au fost realizate de profesorul Michael Faraday în 1824 pentru a fi utilizate în experimentele sale cu hidrogen la Instituția Regală din Londra. „Cauciucul este extrem de elastic”, a scris el în Quarterly Journal of Science în același an. „Sacii fabricați din el... au fost extinși prin introducerea aerului, până când cauciucul a fost destul de transparent, iar atunci când au fost expandați cu hidrogen, au fost atât de ușori încât să formeze baloane cu o putere ascensională considerabilă...” Faraday și-a făcut baloane prin tăierea pe rotund a două foi de cauciuc așezate împreună și apăsând marginile împreună. Cauciucul lipicios s-a sudat automat, iar interiorul balonului a fost frecat cu făină pentru a preveni îmbinarea suprafețelor opuse.

 Set decorativ Howaf, 50 lumanari, 60 baloane si 1000 petale de trandafir, rosu/alb/roz

Set decorativ Howaf, 50 lumanari, 60 baloane si 1000 petale de trandafir, rosu/alb/roz
45,00 Lei


Baloanele de jucărie din cauciuc din latex au fost introduse de producătorul pionier de cauciuc Thomas Hancock în anul următor sub formă unui kit de bricolaj format dintr-o sticlă de soluție de cauciuc și o seringă de condensare. Baloanele de jucărie vulcanizate, care, spre deosebire de tipul anterior, nu au fost afectate de schimbările de temperatură, au fost fabricate pentru prima dată de JG Ingram din Londra în 1847 și pot fi considerate prototipul baloanelor moderne de jucărie.

În anii 1920, Neil Tillotson a proiectat și produs un balon de latex cu față și urechi de pisică dintr-o formă de carton pe care a tăiat-o manual cu o foarfecă. El a reușit să vândă pentru prima dată aceste baloane cu o comandă de 15 animale care urmează să fie livrate pentru Paradă anuală a Zilei Patrioților din 19 aprilie 1931. Primele baloane colorate au fost vândute la Târgul Mondial din Chicago din 1933-1934 .

Set de baloane pentru petrecere Jotom, latex/folie, rose/auriu

Set de baloane pentru petrecere Jotom, latex/folie, rose/auriu
40,00 Lei

Baloanele din folie gonflabile sunt fabricate din materiale plastice, cum ar fi filmul PET orientat biaxial. Baloanele din folie nu sunt elastice precum baloanele de cauciuc, astfel încât imaginile detaliate și colorate imprimate pe suprafețele lor să nu fie distorsionate atunci când balonul este umflat. Baloanele din folie sunt astfel numite pentru că au uneori un înveliș metalic pentru a le face strălucitoare.

 Set de 46 baloane Gxhong, latex, rose

Set de 46 baloane Gxhong, latex, rose
30,00 Lei

Notă: O folie este o foaie de metal foarte subțire, de obicei realizată prin tapare sau rulare. Foliile sunt cel mai ușor fabricate cu metal maleabil, cum ar fi aluminiu, cupru, staniolul și aurul.

Notă*: BoPET ( polietilen tereftalat orientat biaxial ) este o peliculă de poliester realizată din polietilen tereftalat (PET) întins și este utilizat pentru rezistența sa ridicată la tracțiune, stabilitatea chimică și dimensională, transparența, reflectivitate, proprietățile de barieră de gaz și aromă și izolația electrică.

Fiecare balon are o deschidere (sau gură) prin care gazele sunt suflate în el, urmată de un tub de legătură cunoscut sub numele de gât . Baloanele sunt de obicei umplute folosind respirația cuiva, o pompă sau un rezervor de gaz sub presiune. Deschiderea poate fi apoi legată definitiv sau prinsă temporar. Baloanele din folie sunt de obicei auto-etanșe.

 Party Propz Rose Gold Happy Birthday Metallic And Foil Balloons Decoration  Kit Combo 29Pcs For Girls 1st/ First, Women, Girlfrind, Birhtday  Decorations Pink Blush Rosegold Colour Balloon: Buy Online in Israel at

Balon aniversar, diferite litere și culori
Preț: 4 lei

Majoritatea baloanelor de jucărie sunt un simplu oval - formă asemănătoare. Dar furnizorii de baloane oferă și alte forme pentru baloane de jucărie sau pentru cele menite pentru catering, publicitate etc.

 Buy 30 Inch Foil Mylar Balloons for Wall Decoration Number Digit Foil  Balloons at affordable prices — free shipping, real reviews with photos —  Joom

Balon aniversar, diferite cifre și culori
Preț de la: 4 lei

Baloanele sunt o modalitate excelentă de a da un ton festiv și incitant! În special, baloanele din folie sunt fabricate din mai multe foi subțiri de metal peste material de nailon. Drept urmare, aceste baloane sunt mult mai puțin poroase și pot rămâne umflate mult mai mult decât baloanele din latex. Poți umple cu ușurință baloanele fie cu un pai și puțină putere pulmonară, fie cu o pompă manuală de aer. Pur și simplu introdu un pai sau duza în balon și umple-l.

La Chilipirul-zilei găsești cifre și litere, dar și seturi complete pentru aniversări, nunți, botezuri și multe alte ocazii. Întrucât avem cantități mari de baloane, am pus un preț foarte mic, accesibil și atrăgător pentru ca toți românii să se bucure de petreceri pline de bucurie.

Și mai găsești și așa ceva:


Baloane de apa reutilizabile Water Wubble

Set de 3 baloane de apa reutilizabile Water Wubble, rosu/albastru/verde
10,00 Lei


Petreceți frumos pentru o vară de neuitat, dragilor!

Comentarii