Paine calda cu miros imbietor!

           Apreciați aroma pâinii care se răspândește prin casă în timpul coacerii? Îți place gustul feliilor încă calde, pe care se dizolvă untul?

  Nu credem că trebuie să convingem pe cineva despre superioritatea gustului pâinii de casă față de pâinea din magazin. Când pregătim produse de patiserie acasă, le controlăm mărimea, ingredientele și gradul de rumenire.

  Pentru paine caldă facută acasă, vă recomandăm aparatul de pâine MS 6022 datorită căruia în câteva momente veți pregăti o pâine aromată pentru întreaga familie! 

             Soluție interesantă pentru pasionații de alimentație sănătoasă! 

  Mașina de pâine este echipată cu două lame de frământat, care asigură un amestec exact de ingrediente.

  Numeroasele soluții utilizate aici fac din acest dispozitiv o plăcere! Puteți alege dimensiunea unei pâini (de la 750 la 1250g) și alege culoarea crustei, adică gradul de rumenire.

  În interior există un vas de copt detașabil, cu un strat antiaderent, care facilitează îndepărtarea pâinii deja coapte.

  Funcții suplimentare, cum ar fi menținerea temperaturii sau pornirea întârziată, vă permit să controlați procesul de coacere. Capacul are o fereastră prin care puteți observa procesul. În plus, dispozitivul are un ecran LCD și butoane într-un loc ușor accesibil, astfel încât utilizarea acestui dispozitiv să fie cu adevărat intuitivă!

            15 programe pentru coacerea pâinii și pregătirea altor produse!

  Marele avantaj al acestui aparat de pâine este numărul mare de programe pe care le puteți utiliza. Datorită acestui fapt, fiecare utilizator poate ajusta tipul de pâine, metoda de preparare și timpul de coacere după bunul său plac.

  Putem alege dintre următoarele programe: de bază (coacerea pâinii tradiționale), franceză (pentru pâine ușoară), grâu integral (secară sau făină de grâu), dulce (pâine cu stafide sau ciocolată), lapte și unt (pâine cu lapte, briose ), fără gluten (pâine din orez, cartof dulce, porumb sau făină de ovăz), super rapidă (scurtează faza de preparare), frământarea aluatului (aluat cu sifon sau praf de copt), frământare (timp de autoreglare), frământare aluat și dospire (fără coacere, aluatul poate fi folosit pentru a prepara rulouri sau pizza), aluatul pentru paste, fermentarea iaurtului, pregătirea conservelor (gem de gătit), coacerea (coacere suplimentară) și de casă (reglarea manuală a fiecărei faze a preparării pâinii).

   Prietenii noștri de la Rețete Papa Bun au o rețetă pentru tine, testată si aprobată, realizată cu aparatul de pâine MS 6022. O găsiți aici: https://retetepapabun.ro/paine-de-casa-la-masina-de-paine/

  Masina de paine Mesko MS 6022, 2 palete framantare, 850 W, 15 Programe o găsiți aici: https://www.chilipirul-zilei.ro/cumpara/masina-de-paine-mesko-ms-6022-2-palete-framantare-850-w-15-programe-22316


  Poftă bună, dragilor!


Comentarii