mystery box la 40 de ron
Sportul: cheia unei vieți împlinite

Că tot suntem în pragul primelor rezoluții pe 2023, m-am gândit să discutăm astăzi despre o activitate ce se află pe lista multora. Vreau să dezbatem subiectul sportului. Îți voi da doar câteva exemple care să sublinieze importanța sportulUI, sunt convins că le cunoști deja, însă e bine să le avem proaspete în memorie.

Sportul te poate ajuta la:

  • Creșterea încrederii în sine
  • Îmbunătățirea stării de sănătate
  • Controlul greutății corporale
  • Menținerea tonusului muscular
  • Prevenirea diverselor afecțiuni
  • Îmbunătățirea funcționării cardiovasculare
  • Ajută la starea de spirit
  • Reducerea stresului
  • Creșterea performanțelor academice/profesionale

 

Atât de multe beneficii și cu toate astea, ceva ne împiedică să trecem la treabă. Stăteam să-mi amintesc cum în copilărie sportul era un stil de viață, nu era necesar să-mi fac tot felul de planuri, să mă gândesc când e momentul potrivit să încep, să aștept să treacă anul sau să vină lunea magică în care chiar voi face exerciții fizice. Pur și simplu acționam și până la urmă aici se ascunde secretul. Cu cât te apuci mai repede de sport, cu atât scapi mai repede de gândurile negative și tendința de amânare.

Permite-mi să-ți ofer un stimulent de motivație. E un exercițiu ce o să dureze undeva la 20-30 de minute însă rezultatele sunt pe măsură. O să-ți forțeze mintea să găsească câteva motive în care crezi cu adevărat, iar răspunsurile tale se vor duce direct în subconștient. Sper că nu te-am speriat.

Ai nevoie doar de o foaie și un pix. Nimic mai mult. Iar tot ce trebuie să faci este să scrii 100 de motive pentru care vrei să te apuci de sport. Poți scrie ce vrei, important e să te convingi că vrei cu adevărat să faci asta. Pentru mine acest exercițiu a fost funcționat de fiecare dată, a 2 a zi când mă trezeam eram plin de energie și știam clar ce am de făcut. Sper să te ajute și pe tine la fel de mult.

Alege o activitate sportivă pe gustul tău, ceva care să te reprezinte, să o vezi ca pe o distracție, nu ca pe o corvoadă. Poți alege simple exerciții de forță, plimbări lungi, mers cu bicicleta, alergat, fitness, orice ți se potrivește. Cât de des vei practica respectiva activitatea, rămâne strict la alegerea ta. Esențial este să începi.

Dacă te simți hotărât în privința acestei decizii, atunci te invit să arunci un ochi peste reducerile de la articolele sportive de pe site. Promoția este valabilă până în 31 ianuarie.

Îți doresc multă energie și putere de muncă! Sper să reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus la final de an. Spor la exerciții și ai grijă de tine!

Comentarii