Descoperă esența Chilipirului-Zilei în doar 2 minute

Dacă acum auzi pentru prima oară de Chilipirul-Zilei, ești în locul potrivit. Astăzi vei afla povestea noastră și-ți vom oferi 5 motive pentru care să ne ții minte.

Înainte de toate, permite-ne să ne prezentăm.


Magazinul Chilipirul Zilei s-a lansat cu produse din categoria Home & Garden iar până în prezent și-a crescut portofoliul cu mobilier și decorațiuni, accesorii baie și bucătărie, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării. Cu alte cuvinte, e un magazin care te ajută să îți faci casa să se simtă ”acasă”. Un alt aspect foarte important este faptul că, deși prețurile sunt scăzute, calitatea produselor nu este neglijată. Mare parte din acestea provin din țări precum: Germania, Italia și Anglia. Așa s-a născut și sloganul companiei: „Calitate de lux la preț redus”. Pe lângă prețuri foarte avantajoase, pe site există și opțiunea de retur, transport gratuit pentru comenzile peste 200 de lei, oferte lunare care constau în reduceri substanțiale la diferite categorii și promoții fie de weekend fie în zile speciale și opțiunea de a plăti în rate.  Surprizele nu se opresc aici. Săptămânal vei găsi pe rețelele noastre de socializare diferite concursuri cu premii, postări amuzante, dar și relatări legate de membrii echipei, cum îmbinăm  munca cu situațiile amuzante, în general de evenimentele din spatele ecranului.

Unde găsim magazinele Chilipirul Zilei?

Pe lângă magazinul online, Chilipirul Zilei are 6 magazine fizice deschise în: Mădei - Neamț, Borca – Neamț, Marginea – Suceava, Miroslava – Iași, Câmpulung Moldovenesc, Jud. Suceava și Dumbrăveni, Jud. Suceava unde sunt renumiți pentru gama variată de produse și prețurile accesibile. Rețeaua de magazine se află în continuă extindere. Produsele-vedetă ale magazinului online sunt cele 3 modele de perne gama Karll: clasică, cu infuzie de aloe vera si ergonomică, toate având prețuri mici și foarte mici, dar calitate mare și superioară. Cum am putea rezuma totul? Produse calitative? Grijă față de mediu? Gamă variată? Prețuri mici? Oferte numeroase? Transport gratuit? Pe scurt: Chilipirul-zilei.

De ce produsele noastre s-ar potrivi nevoilor tale?


 

Ce să mai... nu-ți lipsește nimic aici. Dacă ți-a plăcut ce ai citit abonează-te la newsletter-ul nostru, acolo te așteaptă și mai multe surprize. Ai grijă de tine!

Comentarii