Avantajele cumpărăturilor online în anul 2022

Cum a fost perioada de Black Friday? Ați găsit prețurile pe care le doreați?

Săptămâna trecută am vorbit un pic despre cum putem economisi mai mulți bani în această perioadă. Iar astăzi m-am gândit să continuăm acest capitol. Vreau să vorbim despre detaliile la care trebuie să fim atenți atunci când comandăm online.

Primul aspect pe care îl voi menționa este:

1) Prețul mai mic

Cele mai multe magazine online au un număr mai redus de angajați și nu au cheltui pentru depozitarea produselor. Prin urmare, prețul produselor este mai mic.

Aici poți să faci următorul exercițiu, data viitoare când mergi cumpărături, verifică prețul produselor tale preferate, apoi verifică-le și pe google. Și trage concluzia unde sunt mai ieftine.

În plus, shopping-ul online îți permite să compari oferta mai multor magazine doar prin câteva click-uri. Sigur, poți face asta și în realitate, însă ar dura mai mult.

2) Comoditatea

Nu a fost niciodată mai ușor să facem o achiziție. Economisim timpul pierdut în trafic, pe la cozi și nu depindem de programul magazinului, putem cumpăra un produs oricând dorim. Cred că putem fi cu toții de acord că shopping-ul online ne-a simplificat mult viețile.

3) Recenziile

Un element deosebit de important atunci când vrem să aflăm mai multe despre un produs. Vezi ce experiențe au avut oamenii, dacă au fost mulțumiți, dacă i-a ajutat garanția și așa mai departe. Personal, când încep să mă documentez despre un produs primul lucru pe care îl fac e să cer părerea prietenilor, apoi să verific recenziile.

Poți verifica părerea reală a oamenilor și pe grupurile de Facebook. 

4) Cumpărături mai calculate

Sunt șanse mult mai mici să cădem în plasa cumpărăturilor din impuls în momentul în care analizăm fiecare produs și ofertă. Mai mult de atât, după câteva luni vom începe să cunoaștem prețurile produselor, astfel veți fi primii care află de reduceri

5) Ofertă mai variată

Din confortul propriei case, scăpăm total de  „oferta de pe raft sau de celebra replică  „avem doar ce se vede.

 

Acestea ar fi principalele avantaje ale cumpărăturilor online, sper că ți-au fost de folos. 

 

Ai grijă de tine!

Comentarii