Andrei Ștefănescu, noul brand ambasador Chilipirul-zilei!

Andrei Ștefănescu, noul brand ambasador Chilipirul-zilei: “Aici sunt produse de o calitate foarte bună, la niște preturi imbatabile pentru România!”


Începând cu data de 1 februarie, vedeta TV Andrei Ştefănescu devine brand ambasador al site-ului chilipirul-zilei.ro . Totul s-a întâmplat după ce Andrei a experimentat, din perspectiva clientului, colaborarea cu site-ul nostru, fiind impresionat de calitatea produselor şi de preţurile excelente. Tocmai pentru a puncta experienţa lui, am ales să-l întrebăm pe Andrei Ştefănescu mai multe despre interacţiunea cu modul de lucru al oamenilor care au pus pe picioare brandul Chilipirul-zilei.ro

 

Andrei, de ce ai decis să devii brand ambasador al site-ului Chilipirul-zilei.ro?

 

Am ales să fiu imaginea Chilipirul-zilei.ro pentru că n-am văzut de mult pe un site o asemenea varietate de oferte de produse, precum şi preţuri atât de mici, la produse atât de bune. Având în vedere că majoritatea produselor de aici provin din ţări europene de top, Italia, Franţa etc, mi se pare extraordinar ca sunt produse foarte bune calitativ, la preţuri imbatabile pentru România. De asta am ales să colaborez cu Chilipirul-zilei.ro, pentru că mi-am dat seama că nu este doar o firmă, un site şi nişte oameni care vor să se îmbogăţească peste noapte, ci pur şi simplu este un business care pune pe primul loc calitatea şi ţine la prestanţă.

 

Înţeleg că ai comandat personal de multe ori de pe Chilipirul-zilei.ro?


Da, evident! Am comandat personal de la chilipirul-zilei.ro  pentru că altfel nu mă băgam să vorbesc despre acest site. Este foarte greu, chiar imposibil, să recomanzi o firmă cu care nu ai interacţionat personal, pentru că nu ştii ce calitate au. Eu vreau întotdeauna să fiu sincer, să fiu corect şi să nu inventez calitate acolo unde nu este.

Da, am comandat de multe ori de pe chilipirul-zilei.ro şi mereu au venit exact produsele pe care le-am cerut, de o calitate foarte, foarte bună, exact cum erau în poză.

Mai mult, am făcut chiar şi cadou nenumărate produse de pe Chilipirul-zilei pentru prieteni de-ai mei. Aşa că Chilipirul-zilei.ro mi-a făcut şi sărbătorile frumoase pentru că am făcut destule daruri unor prieteni chiar de acolo, de pe site-ul Chilipul-zilei.ro.

 

Cât de des comanzi produse online în ultima vreme? Şi care sunt reperele tale atunci când alegi un site?

 

În ultimul timp am început să comand destul de de des online, pentru că, asta este, sunt produse foarte frumoase pe care le vezi şi este mai simplu să comanzi online. De când cu dezvoltarea internetului, dar şi cu regulile mai stricte din pandemie, comenzile online au intrat în cotidian pentru mulţi dintre noi. În cazul meu, după ce am descoperit Chilipirul-zilei.ro, produsele comandate de mine pur şi simplu s-au dublat.


Din păcate, am comandat multe lucruri, în general, pe online şi mi-a venit cu totul şi cu totul altceva decât ce văzusem în poză. De multe ori, pe online, eşti efectiv ţepuit. Ei bine, experienţa personală cu chilipirul-zilei.ro a fost de prima dată altceva. Absolut tot ce am comandat de aici, şi am comandat foarte multe lucruri, a fost super ok. Au venit fix produsele pe care le-am cerut, de o calitate foarte bună, exact cum erau în poză. Asta îţi dă siguranţă şi linişte, ştii că poţi să comanzi orice de pe un astfel de site, nu ai cum să greşeşti. 

 

Cum ai aflat de noi? Cum ai aflat de site-ul chilipirul-zilei.ro?

 

Am aflat de Chilipirul-zilei prin prieteni, cum s-ar spune. Mai exact, printr-o prietenă, care mi-a recomandat această firmă ca fiind una foarte bună, de care n-o să fiu niciodată dezamăgit. Şi iată că a avut dreptate.

Apoi, sigur că am intrat pe site, m-am documentat mai bine, am văzut despre ce este vorba şi din acel moment am devenit fan. Efectiv îl am pe Instagram şi tot ce apare nou în story mi-aş cumpăra. Tot ce postează chilipirul-zilei.ro pe Insta mi-aş cumpăra, pentru că sunt produse de casă, produse frumoase, produse de care oricine are nevoie şi chiar dacă n-ai nevoie acum, vrei să faci o schimbare în casă în  momentul în care vezi produsele de la Chilipirul zilei.

 

De ce ai ales să recomanzi public chilipirul-zilei.ro tuturor celor care te urmăresc?

 

Recomand Chilipirul-zilei.ro fix pentru ce am tot zis mai devreme, faptul că există calitate bună, că există produse bune care au un preţ extraordinar, cum rar întâlneşti în România la nişte produse de o asemenea calitate. Faptul că sunt mereu reduceri şi preţuri foarte bune. Şi, în general, recomand chilipirul-zilei.ro  pentru că aici sunt oameni serioşi, produsele sunt deosebite şi se şi livrează in timp util.

Comentarii