Tonifică-ți corpul cu cercul de fitness la tine acasă!

Tonifică-ți corpul cu cercul de fitness la tine acasă!

Înainte de toate, hai să începem cu o mică poveste.

Cercul de fitness a apărut în anii 1970, când un grup de dansatori de aerobic din Los Angeles, California, au început să folosească un cerc mare de plastic pentru a-și îmbunătăți condiția fizică și a-și tonifia mușchii. Acest instrument a devenit popular în rândul sportivilor și al persoanelor care doreau să-și îmbunătățească forma fizică, iar astăzi este utilizat în diferite programe de antrenament de fitness.

Poate te întrebi cum te poate ajuta acest cerc, permite-mi să-ți răspund. Cercul de fitness este recomandat pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească forma fizică și să-își tonifieze mușchii. Este un instrument versatil, potrivit pentru persoane de toate vârstele. Îl poți integra în setul tău de antrenament dacă:

  • Vrei să-ți tonifieze mușchii fesieri, coapsele, abdomenul și spatele
  • Vrei să-ți îmbunătățești flexibilitatea și mobilitatea
  • Vrei să-ți îmbunătățești echilibrul și postura
  • Vrei un antrenament complet de fitness

Foarte important, în cazul în care n-ai mai făcut de mult exerciții fizice, e recomandat să începi cu exerciții de o dificultate mai scăzută, iar în timp, să mărești numărul de serii de exerciții. Pentru a evita riscul de accidentare.

În cazul în care suferi de o afecțiune medicală, cel mai bine e să consulți un medic înainte să începi orice fel de exercițiu.

Acum hai să trecem și la câteva exemple concrete. Dacă ești la început de drum și n-ai mai folosit un astfel de instrument până acum, poți începe cu:


 Uite și câteva exerciții simple cu care poți începe:


 

Cel mai important este să te asiguri că ai o tehnică corectă atunci când efectuezi exercițiile cu cercul de fitness, pentru a avea un antrenament corect și a evita orice fel de accidentare.

 

Până pe data de 31 ianuarie beneficiezi de 20% reducere la cercurile de fitness. Unele modele vin si cu alte accesorii, cum ar coarda de sarit, benzi elastice, centura de talie. Verifică oferta completă chiar aici.

Cerc pentru fitness/masaj Frecoo, metal/spuma, gri/portocaliu, 88 cm
Cerc pentru fitness/masaj Bify, metal/spuma, roz/mov, 88 cm
Cerc pentru fitness/masaj Cretee, metal/spuma, roz/albastru, 6 segmente, 90 cm
Cerc pentru fitness/masaj Bify, metal/spuma, gri/galben, 88 cm
Cerc pentru fitness/masaj Bify, metal/spuma, mov/roz, 88 cm
Cerc pentru fitness/masaj Extsud, metal/spuma, gri/roz, 8 segmente 40%

 

Până la următorul articol, ai grijă de tine!

Taguri:

Comentarii