3 motive pentru care să alegi această perie de silicon pentru masaj capilar

Cum îți sună ideea că o simplă perie de silicon îți poate îmbunătăți colțișorul tău de răsfăț? Poate chiar înlocui salonul de SPA? Nu-ți pot promite asta, însă un lucru de care poți fi sigură este faptul că vei avea senzații asemănătoare. Toate la un preț mai mic de 10% față de o ședință la salonul tău preferat. Fără programări, fără timp pierdut pe drumuri, fără costuri copleșitoare.


Înainte să-ți spun cum te poate ajuta, hai să povestim un pic și despre caracteristicile unei perii pentru masajul scalpului. Ele pot fi ținute cu ușurință într-o singură mână, dimensiunea acestora este de 8 x 7 cm. Sunt foarte ușor de folosit, de regulă peria se utilizează imediat după ce părul a fost spălat, însă o altă regulă nescrisă spune că ea poate fi folosită oricând pentru masaj capilar. Sunt formate în întregime din silicon, nu necesită baterii și sunt rezistente la apă. Și arată cam așa:

Perie pentru masajul scalpului Yokamira, silicon, negru, 8 x 7 cm

Perie pentru masajul scalpului Yokamira, silicon, 8 x 7 cm, diverse culori

                                                            

Perie masaj capilar

 

Aceste fiind spune, e momentul să-ți prezint beneficiile periei pentru masaj printr-un trio magic.

 

Îmbunătățește starea emoțională

 

Cât de dese sunt momentele în care ești copleșită de muncă? Simți că ai face orice ca să poți da mintea pe silențios și să-ți oferi un moment de liniște.

O mică mângâiere îți poate schimba starea mai mult decât crezi. Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici terapeutice. Iar două-trei minute zilnic pot fi suficiente încât să te ajute să mai uiți de griji. Indiferent de perioadă în care alegi să folosești peria pentru masaj, vei ajunge să eliberezi stresul care s-a acumulat pe parcursul zilei.

Perie pentru masajul scalpului Yokamira, silicon, alb/mov, 8 x 7 cm


Îmbunătățește sănătatea părului

 

Dacă vei ajunge să folosești acest produs în mod curent în rutina ta de îngrijire personală, rezultatele nu ar trebui să întârzie. Ajuta la creșterea părului, elimină mătreața, îți oferă un scalp mai puternic. Să menționăm și faptul că ajută la circulația sanguină a scalpului.

 

Oferă automasaj plin de energie

 

Iar acesta este ultimul element care închide lista beneficiilor. Nu este nevoie să depinzi de nimeni ca să ai acces la o mică clipă de revitalizare.


Perie pentru masajul scalpului Yokamira, silicon, verde, 8 x 7 cm

Perie pentru masajul scalpului Yokamira, silicon, verde, 8 x 7 cm

Dacă vrei să pui mâna cât mai repede pe comoară, intră chiar acum pe Chilipirul-Zilei  bit.ly/periemasajcapilar și alege culoarea preferată.  

 

Ah, să nu uit. Încă un secret. Folosește codul OCTOBER15 la orice produs din categoria produselor de îngrijire personală și ai 15% reducere.


Perie pentru masajul scalpului Yokamira, silicon, albastru deschis, 8 x 7 cm

Ai grijă de tine ♥!

Comentarii