mystery box la 40 de ron
Idei de Cadouri pentru toți copiii

Tic-Tac! Tic-Tac! Vine Moș Nicolae dar se apropie și Moș Crăciun. Fie că faceți cumpărături de cadouri pentru copii de sărbători, zile de naștere sau doar pentru că poate fi atât de distractiv să răsfoiți site-urile cu jucării, noi v-am pregătit o listă cu posibile jucării și obiecte utile pe care le puteți oferi în dar:

1. Jucăriile Playmobil au prins viață acum 48 de ani în Germania. Playmobil este o serie de jucării concepute de Hans Beck, un tâmplar care producea aeromodele. Astăzi, Playmobil este al treilea cel mai mare producător de jucării din lume după Lego şi Mattel. Și mai interesant este faptul că jucăriile au fost făcute de doar 7-8 cm deoarece acestea au apărut în contextul crizei din anii 1970 când plasticul avea un preț super ridicat. Cu toate acestea, dimensiunea, forma și frumusețea lor le-a făcut să fie foarte apreciate de copii din întreaga lume. Astfel, jucăriile Playmobil constituie un cadou excelent de Moș Nicolae, Crăciun sau zile de naștere, atât pentru copiii tăi, cât și pentru a fi dăruite altor copii.  


2. Puzzle-uri de toate felurile pentru cei mici și cei mari  Istoria acestui tip de joc pornește de la picturile realizate pe plăci de lemn care erau apoi decupate în mici forme pentru a fi reasamblate. Primele forme de acest fel au apărut acum aproximativ 300 de ani. Chiar dacă puzzle-ul este astăzi realizat din carton, întrucât acest material este mai convenabil, acesta este un joc care ne pune imaginația la muncă și ne relaxează în același timp. 


3. Deși se numesc jucării anti-stres acestea sunt niște jucări care au o multiple beneficii pentru copiii de toate vârstele. Aceste jucării activează raționamentul, calculul, recunoașterea și memorarea copiilor, funcții esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a acestora. De asemenea îi ține ocupați și îi ajută să se calmeze în perioadele aglomerate de la școală. Prin urmare, jucăriile anti-stres sunt benefice pentru toți copiii, indiferent de vârstă.

{% display_products limit = "5" columns = "5" type="search" search_string="anti+stres" %}


4. Pe cât de repede a venit iarna pe atât de repede va veni și vara. Pentru a nu ne prinde nepregătiți, aparatele de făcut baloane sunt un cadou pe care copii tăi îl vor aprecia cu siguranță.

{% display_products limit = "4" columns = "4" type="search" search_string="aparat+de+facut+baloane" %}

5. După cum se zice, iarna car și vara sanie, cumpărarea unei piscine în extra sezon vă va ajuta să economisiți bani deoarece acum sunt la cel mai bun preț. 

{% display_products limit = "5" columns = "5" type="search" search_string="piscina+pentru+copii" %}

6. Un set de mouse și tastatură wireless este mai mult decât util de avut pe un birou. Are un design modern și ușor de integrat în orice colț de studiu. Datorită faptului că nu au nevoie de fir pentru a se conecta la calculator, pe birou nu vor mai exista cabluri inestetice care să aglomereze vizual spațiul. Este un cadou perfect pentru copii dar și pentru adulți. 


7. O agendă este unul dintre cele mai utile cadouri pentru copiii tăi deoarece aceasta îi va ajuta să își organizeze timpul și să își noteze ceea ce au de făcut pentru școală. Desigur, este un cadou universal, pentru toate vârstele


8. De drumeție, pentru pasionații de fotografie sau orice alți copii, un rucsac este întotdeauna binevenit. Rucsacurile noastre sunt foarte practice și super bine compartimentate le face să fie ușor de utilizat indiferent de context. 


9. Din seria obiectelor necesare pentru un birou, covorașele pentru birou de pe Chilipirul-zilei sunt impecabile și rezistă de minune.

{% display_products limit = "5" columns = "5" type="search" search_string="covoras+pentru +birou" %}


10. Dacă jucăriile prezentate mai sus nu vi se potrivesc, mai jos aveți o listă cu alte 8 tipuri de jucării pe care le puteți achiziționa pentru copiii Dvs. 

Spor la cumpărături să aveți și o săptămână super productivă!

Vezi toate jucăriile


Comentarii