GHID de CADOURI pentru Iubitorii de Fotografii

GHID de CADOURI pentru Iubitorii de Fotografii

Sezonul cadourilor se apropie cu pași repezi! 

Acesta este un ghid de cadouri pe care orice persoană pasionată de fotografii le va aprecia. Există ceva pentru fiecare buget, așa că haideți să descoperim cele mai bune cadouri pentru fotografi sau persoanele cărora le place să facă fotografii.

1. Lampă circulară

Odată cu venirea sezonului rece, noaptea începe să fie tot mai lungă. Lumina naturală este tot mai puțină iar acest lucru poate fi un impediment pentru persoanele care adoră să facă poze sau cele care lucrează de acasă. În astfel de condiții, o lampa circulară este ideală pentru persoanele care fac fotografii de produs, cărora le place sa se pozeze într-o lumină favorabilă sau care sunt de dimineața până seara în videoconferință la serviciu.

Datorită designului circular, lumina acestor lămpi este uniformă, fără umbre și poate fi reglată pe orice direcție. Lumina pentru videoconferință se prinde de dispozitivele dvs. în timp ce lampa circulară este pe suportul ei. Sunt super ușor de utilizat și se instalează în câteva minute. 

 

Lampa pentru videoconferinta Katomi, LED, incarcare USB, negru, 15,2 cm
Lampa circulara ring light Wonew, LED, aluminiu, negru, 25 x 47/52 cm

2. Selfie Stick

Un selfie stick este un cadou grozav pentru orice persoană, în special pentru cele care sunt dornice să imortalizeze momentele importante din viața lor dar nu au cui să îi ceară să le facă o fotografie. Dacă prietenii tăi se numără printre persoanele de acest fel, dăruiește-le un selfie stick care să îi ajute să captureze toate momentele singuri și fără ajutor. 

Selfie stick trepied JOILCAN, reglabil, aliaj de aluminiu, negru, 50/178 cm
Selfie stick trepied Bluetooth cu telecomanda ATUMTEK, reglabil, aluminiu, negru, 130 cm

3. Fundal foto

Un fundal foto în nuanțe de roz și plin de flori este ușor de utilizat și constituie un decor de poveste pentru nunți, botezuri sau alte aniversări.

De asemenea, dacă persoanei căreia îi vei face un astfel de cadou îi place să editeze pozele și să le transpună într-un univers nemaivăzut, atunci un fundal verde este ceea ce are nevoie. Orice produse sau persoane fotografiate lângă un fundal verde sunt ușor de decupat sau șters din fotografii. 

Fundal foto LYWYGG, model floral, roz, vinil, 180 x 250 cm
Fundal foto Andoer, bumbac/poliester, albastru/verde, 150 x 200 cm

4. Rama foto

Dacă vrei să nu dai greș cu un cadou, o ramă foto este ideală pentru orice persoană, indiferent de pasiunile, vârsta sau genul acesteia. În plus, este un cadou accesibil pentru totdeauna, care rezistă în timp.

Set de 3 rame foto Metrekey, MDF/sticla, alb, 13,1 x 18,2 cm
Rama foto Metrekey, lemn, maro, 28 x 43 cm

5. Alte cadouri utile

Tastatura multimedia Shenzhen Zhuoyi Electronics Co. Ltd cu cablu USB 1.7 m, iluminare cu LED, multicolor
Suport pentru laptop/telefon ACONDE, reglabil, aluminiu, alb
Adaptor carduri SD la USB TIPE C KiWiBiRD, alb
Veioza Masdio, incarcare wireless si difuzor, LED, alb/natur/negru, 40,7 x 29,9 x 19,9 cm

Taguri:

Comentarii