O scurtă istorie: Black Friday

  1. MITURI ȘI FAPTE DE ISTORIE LEGATE DE VINEREA NEAGRĂ
  2. DE UNDE A APĂRUT BLACK FRIDAY?
  3. RECOMANDĂRI!
  4. #blackfridaylachilipirulzilei

Suntem entuziasmați de weekendul de Vinerea Neagră în fiecare an - există un zgomot incontestabil în jurul acestei perioade de reduceri și suntem cu toții prinși de ea, dar ce este de fapt Vinerea Neagră?

MITURI ȘI FAPTE DE ISTORIE LEGATE DE VINEREA NEAGRĂ

Există mai multe mituri în jurul originii „Vinerii Negre” - cea mai faimoasă și, probabil, cea mai plină de farmec, este o conspirație inventată de doi finanțatori de la bursă care au cumpărat cât de mult aur au putut în America pentru a-l putea vinde mai târziu la profituri super mari. Când planul lor a fost dezlegat a doua zi după Ziua Recunoștinței, magazinele care funcționau „în roșu” (cu o pierdere financiară) au putut în sfârșit să-și înregistreze încasările „în negru”, adică la profit.

DE UNDE A APĂRUT BLACK FRIDAY?

De fapt, a avut de-a face cu comportamentul zgomotos al mulțimilor care s-au înghesuit în Philadelphia în așteptarea meciului anual de fotbal Army vs Navy din prima sâmbătă după Ziua Recunoștinței, care a provocat o bătaie de cap forțelor de poliție an de an. Termenul de „Vinerea Neagră” nu a prins prea bine în SUA decât ani mai târziu și a durat mai mult să se extindă peste iaz în Marea Britanie și în alte țări din întreaga lume.

RECOMANDĂRI!

Tine minte! În timpul sezonului de vârf (Black Friday, Cyber Monday și Crăciun) întârzierile sunt întotdeauna posibile și, din păcate, de așteptat, așa că vă rugăm să luați în considerare acest lucru atunci când cumpărați în această perioadă, doar pentru a evita orice dezamăgire.

#blackfridaylachilipirulzilei

La Chilipirul-zilei ai mega reducere de 50% la absolut tot de pe site: mobilă, electrocasnice, jucării, totul pentru bucătărie și animăluțul tău, covoare, iluminat, decorațiuni, arte și meșteșuguri, articole sportive și de construcție și multe altele! 

Black Friday la Chilipirul-zilei

În plus, ai șansa de a câștiga un mega voucher de 3000 lei prin extragere după cele 3 zile de Black Friday (10-12 Noiembrie). Găsești aici REGULAMENT

Comentarii

A
Al
20 nov. 2023
Unde se postează extragerea și câștigătorul?