Inspirație și Reduceri de Primăvară de până la 70%
Salut, mă bucur să te revăd!
În primul rând, îți mulțumim pentru că ne urmărești emailurile și ne apreciezi munca! Te asigur că ne dăm silința să fim cei mai buni în ceea ce facem!

În al doilea rând, sper că și la tine vremea este la fel de frumoasă ca la noi. Astăzi, ți-am pregătit câteva idei de inspirație pentru weekendul acesta. 


1. Profită de vremea frumoasă de primăvară și ieși în aer liber cu familia și copiii pentru a explora natura. Vizitează un parc sau o grădină botanică și admiră florile și copacii înfloriți sau organizează un picnic pentru a te relaxa, acum că tot vine weekendul. Petrece mai mult timp cu familia. 

2. Este momentul ideal pentru a încerca ceva nou. Învață o limbă străină, un hobby nou sau încearcă o rețetă nouă de gătit. Orice ar putea să te înveselească este bine venit. Știi cum se spune: O minte ocupată este o minte sănătoasă!


Arte și meștesuguri


3. Primăvara este momentul perfect pentru a face ordine și curățenie generală în casă. Aruncă-ți lucrurile vechi și inutile, uitate prin dulapurile cu haine și fă loc altora noi și mult mai frumoase, care să te facă să te simți uimitor atunci când le porți.



4. Ieși la plimbare, aleargă, mergi pe bicicletă, înoată sau fă yoga, indiferent de felul în care te miști, te asigur că te vei simți minunat după o gură de aer proaspăt.

Vreau să fac mai mult sport



5. Plantează flori în grădină sau în ghiveci de care să te bucuri odată cu venirea verii. Este o modalitate minunată de a te conecta cu natura și de a aduce culoare și viață în jurul casei.

Mă apuc de grădinărit


Sper că aceste idei te-au inspirat și te vor ajuta să profiți la maximum de acest sezon minunat.

Până una alta, dacă tot vine weekendul, ți-am pregătit din nou reduceri de weekend!  Dă click pe imaginea de mai jos să vezi ce avem de oferit și te asigur că vei găsi ceva util pentru casa ta.


Vreau să văd Sales de Weekend


Comentarii