Ce scaun de birou Furwoo ți se potrivește?

Scaunele de birou Furwoo cu roți silențioase sunt confortabile și elegante, potrivite pentru utilizare în saloanele de masaj, spa-uri sau chiar în sufragerie ori la birou. Datorită roților silențioase de care dispun, sunt ușor de mutat prin casă, fără a produce prea mult zgomot sau a distrage atenția. Scaunele de birou Furwoo au, de asemenea, perne rotunde de îngroșare pentru a oferi un plus de confort atunci când stai pe ele. Acestea sunt disponibile pe diferite culori și pot fi un adaos elegant și funcțional în decorul casei tale. 

1.  Scaun de birou Furwoo tip șa

Acest scaun este multifuncțional si poate fi folosit in saloane de coafura ca scaun de hairstylist, sau la masaj, cosmetica, tatuaj pentru operatori. 


2. Scaun de birou Furwoo tip șa întors

3. Scaun rotund 

Scaunul cu role de calitate superioara confectionat din piele sintetica cu o baza foarte larga va ofera nu numai calitate, ci si cea mai mare flexibilitate, cu un confort placut la sezut. Cu designul sau clasic si modern, scaunul pivotant poate fi folosit oriunde si este intotdeauna la indemana.

 

4. Alte modele de scaune pentru birou Furwoo pe care le găsești la pe chilipirul-zilei.ro sunt:

 

Sper că te-au ajutat aceste informații puse la un loc și că ai reușit să alegi scaunul de birou Furwoo care să ți se potrivească cel mai bine. Spor la cumpărături și o săptămână productivă.

 

Comentarii