Westwing! Colecția ta de Home & Living!

   Westwing a fost fondată în 2011 de Delia Lachance (născută Fischer) și cei patru cofondatori ai ei. Delia a lucrat anterior ca redactor la revistele ELLE și ELLE Decoration. În acest timp, ea căuta continuu produse frumoase Home & Living și inspirație în magazine online la prețuri accesibile, dar a fost întotdeauna în zadar. Așa că ea și-a întemeiat unul. Westwing este acum prezent în 11 țări europene și a generat venituri de 433 milioane EUR în 2020. Clienții noștri adoră Westwing!

   Westwing este „revista dvs. organizată de cumpărături” care vă inspiră în fiecare zi cu cele mai noi tendințe, teme, povești, mărci și produse din lumea casei și a vieții. La fel cum toată lumea își poate schimba aspectul într-un mod accesibil cu accesoriile potrivite, acasă o canapea are nevoie de perne, lămpi, o măsuță de cafea și decorațiuni de perete pentru a deveni un loc confortabil. Pentru a vă face casa mai frumoasă!

   Transformarea unui apartament sau casă nouă in ”acasă”, decor inspirat de anotimpuri, găsirea unui stil de mobilier foarte personal, explorarea noilor tendințe, investiția în piesele preferate pentru o viață, fiind o gazdă perfectă: viața frumoasă a fost întotdeauna pasiunea Deliei. Această pasiune combinată cu echipa de afaceri potrivită i-a permis să construiască afacerea uimitoare Westwing.

„Am fondat Westwing pentru că am avut întotdeauna o pasiune puternică pentru designul interior. Mama mea s-a asigurat întotdeauna că a noastră casă arăta drăguț. Am avut întotdeauna margarete sau ierburi de grădină pe masa noastră. Au fost micile detalii alese cu dragoste. Acest lucru m-a modelat puternic. ”

   Westwing oferă clienților săi o selecție inspirațională și organizată de produse pentru casă și living într-o mare varietate de categorii de produse. Știm și înțelegem ce iubesc și apreciază clienții noștri. Acest tip de expertiză este motivul pentru care, pe lângă parteneriatul cu mărci internaționale și locale, vindem din ce în ce mai mult produsele noastre Westwing Collection. Echipa noastră este o adevărată forță de proiectare: dezvoltăm continuu produsele pe care știm că clienții noștri le vor iubi și le oferim la prețuri accesibile.

   Colecțiile noastre cuprind ceva pentru toată lumea: variază de la mobilier la textile până la decor. Toate sunt atent proiectate și furnizate, cu o calitate excelentă și prețuri foarte bune. 

Masuta de cafea Cupidon cu blat din sticla, negru

Comentarii