Te gândești la redecorare? Iată cel mai bun stil de decorare a casei pentru zodia ta

  1. Berbec: Îndrăzneț
  2. Taur: Rustic
  3. Gemeni: eclectic
  4. Rac: Coastal
  5. Leu: Glam
  6. Fecioară: Minimalist
  7. Balanță: romantică tradițională
  8. Scorpion: industrial
  9. Săgetător: vintage global
  10. Capricorn: Mid-Century Modern
  11. Vărsător: Futurist
  12. Pești: scandinavi

In ultimii ani, un număr mare de oameni și-au îmbrăcat pălăriile de designer de interior și de atunci își tot reimaginează spațiile. Indiferent de obiectivul călăuzitor pentru reîmprospătarea casei tale, ar fi înțelept să te inspiri din stilul de decor care se potrivește cel mai bine semnului tău zodiacal.

În acest scop, citește mai departe interpretarea lui Alex Caiola (astrolog) despre cel mai bun stil de decor pentru fiecare semn zodiacal, precum și informații despre preferințele specifice de design care tind să fie în acord cu acesta.

Berbec: Îndrăzneț

Potrivit lui Caiola, îți va plăcea să ai un factor wow în spațiul tău., fie că este o piesă de artă care îi face pe oaspeți să vorbească sau un perete de accent uimitor îmbrăcat cu tapet. „Berbecul își dorește ca decorul lui să fie energizant pentru simțurile sale, adică mai mult decât reconfortant”, spune Caiola, ceea ce este un motv in plus pentru a redecor: „Berbecul adoră prospețimea a ceva nou”. Cât despre o pată de culoare? Vei vibra cu roșu, portocaliu și galben, datorită dispoziției tale de foc natural.

Taur: Rustic

Căldura și textura sunt importante pentru tine, senzual Taur. Aici intră în joc tonurile liniștitoare și naturale ale lemnului și de ce ai tendința de a gravita către o estetică de fermă. Intercalarea câtorva plante de apartament în spațiul tău va onora elementul Pământ și aprecierea ta pentru frumusețea naturală. Dar poate ceea ce este cel mai important pentru tine este să-ți umpli casa cu țesături moi, somptuoase, care se simt bine la atingere, spune Caiola. Asta înseamnă perne, pături și cuverturi din belșug.

Pat Home Affaire, lemn, natur/gri 180 x 200 cm


Gemeni: eclectic

Personalitatea ta este puțin din asta și puțin din asta - și acel grad de varietate și versatilitate se vede și în stilul tău de decor. „Te vei bucura de a crea mini viniete într-o cameră pentru a încapsula diferite stiluri, modele sau texturi în diferite camere din casa ta”, spune Caiola. Piesele remarcabile, cum ar fi o canapea bogată din catifea, o măsuță vintage sau un corp de iluminat care atrage atenția, sunt grozave pentru ancorarea spațiului, dar forța ta decorativă este maximalistă și energetică.

Rac: Coastal

Dintotdeauna un semn al apei hidratante, Racul iubește o casă bună pe plajă – și poate că cei mai mulți dintre Raci vor alege, de fapt, să locuiască lângă apă. Dacă nu o faci, ai putea fi tentat să aduci accente subtile de coastă în interior. „O mulțime de tonuri albe și neutre, împreună cu lucruri precum lemn reciclat și lambriu ar fi foarte potrivite pentru un Rac”, spune Caiola. Ideea aici este de a crea un sanctuar care să fie la fel de ușor pentru ochi, precum este pentru suflet. „Unui Rac îi place să se simtă relaxat și liniștit atunci când este acasă”, adaugă Caiola, sugerând că lumina naturală, o bucătărie și o cameră de zi deschise vor ajuta la crearea acestei liniști.

Organizator de perete Simpletome, textil, alb/albastru, 35 x 50 cm

Leu: Glam

Tu aduci ostentație la petrecere, la fel și casa ta, dragă Leu. Indiferent dacă înclini mai mult spre glamour retro sau elegant contemporan, cu siguranță vei fi atras de accente glazurate, lucioase sau aurii, spune Caiola. Dar, mai degrabă decât să exagerezi, preferi ca aceste detalii să fie subtilizate și plasate cu grijă pentru a avea impactul potrivit. „De asemenea, probabil că vei include unul sau două articole deosebit de speciale, care îți vor oferi bucurie de fiecare dată când le vezi în spațiul tău”, spune Caiola.

Lustra tip pendul Marija, LED, metal/plastic, auriu/argintiu, 101 x 18,5 x 150 cm

Fecioară: Minimalist

Precis, curat și bine editat este numele jocului pentru tine, Fecioară. În timp ce dezordinea variată te poate pune în pericol, a avea o casă pentru toate lucrurile tale cele mai esențiale este satisfăcător și liniștitor. „Fecioarele apreciază elementele neutre și stilul atemporal și se bucură de un spațiu deschis și aerisit”, spune Caiola, făcând referire la caracteristici precum tavanele înalte cu grinzi expuse și amenajări care curg liber.

Masuta de cafea Andas Georgsen, lemn/MDF, verde, 105 x 105 x 40 cm


Balanță: romantică tradițională

Având în vedere conducătorul tău planetar, Venus, gravitezi spre frumusețea clasică, Balanță. Ca atare, apreciezi armonia și simetria în același mod în care designul tradițional tinde să le întruchipeze. (Și nu vei pierde nimic, lăsând elementele de design ultra-moderne, asimetrice sau excentrice în afara spațiului tău.) În ceea ce privește culorile, Balanța apreciază paletele mai subtile decât cele intense, spune Caiola, adăugând că vei crea o atmosferă cu iluminare reglabilă sau variatoare care te poate asigura că spațiul tău este intim, confortabil.

Masuta laterala cu raft de depozitare KINGRACK, metal/lemn, 38,8 x 38,8 x 50,8 cm


Scorpion: industrial

Ești cunoscut pentru intensitatea ta capricioasă, care se poate traduce într-un spațiu elegant și șic. Gândește-te la blaturi din granit sau marmură, accente din oțel inoxidabil și corpuri de iluminat. Când vine vorba de lumină în sine, spune Caiola, vei prefera iluminarea de dispozitie în detrimentul ferestrelor larg deschise, „și dacă ai ferestre mari, probabil că vei vibra cu un tratament frumos pentru ferestre sau cu perdele reci în ceea ce privește menținerea intimității.” Ca și în cazul Racului, casa ta este sanctuarul tău și ori de câte ori te afli acolo, vei dori să te delectezi cu frumusețea sa fără distragerea atenției.


Set de 2 scaune tapitate Karla, metal/poliester, negru/gri inchis, 44 x 87 x 53 cm

Săgetător: vintage global

Fiind un globetrotter și fan de cultură, te vei bucura să umpli casa cu piese care poartă istorie și sens. „Ești aventuros, experiențial și lipsit de griji, așa că îmi imaginez că îți va plăcea să expui artă din toată lumea sau să aprovizionezi un raft mare cu toate lecturile tale preferate”, spune Caiola. De asemenea, pe acele rafturi, trebuie să ai cel puțin un obiect antic sau un artefact unic. Elementul de foc din tine iubește o conversație interesantă, spune Caiola.

Oglinda rotunda vintage NIKKY HOME, negru, metal, 28,5 x 2, 5 cm


Capricorn: Mid-Century Modern

Capricornul este tradiționalistul sofisticat al zodiacului, făcând din acest stil popular de decor pentru casă - care îmbină linii curate cu materiale amestecate - cel mai potrivit pentru tine. Datorită elementului tău Pământ, ești, de asemenea, pasionat de accente profunde de nuc și, așa cum tinde să facă mobila modernă de la mijlocul secolului, pui accentul pe funcție în detrimentul formei. „Capricornul apreciază piesele care servesc unui anumit scop”, spune Caiola. (Gândiți-vă la un cărucior de bar bine aprovizionat sau un bufet centrat pe depozitare.) „Și dacă lucrezi de acasă, vă veți descurca cel mai bine cu un birou desemnat sau cu un birou de acasă”, spune ea.


Masa laterala cu roti Navaris, bambus, natur, 50 x 61 x 31,5 cm


Vărsător: Futurist

Ai tendința să deviezi de pe drumurile bătătorite, Vărsător. Și, potrivit lui Caiola, vei vibra cu un stil ultra-modern. „Când mă gândesc la Vărsător, mă gândesc la conducte expuse interesante sau grinzi de beton, sau la orice îți îndreaptă atenția către tavan”, spune Caiola, făcând referire la natura ta cerebrală, de semne de aer . Vei aprecia, de asemenea, orice tehnologie nouă pentru casă sau gadgeturi inteligente care îți pot crește eficiența zilnică.


Pești: scandinavi

Considerat a fi cel mai spiritual și mistic semn al zodiacului, cel mai bun stil de decor pentru casă al Peștilor este unul de calm și răcoare egal. Stilul scandinav este simplu și curat, dar relaxant într-un mod de care te vei bucura, mai ales când vine vorba de dormitor, despre care Caiola spune că va fi o cameră esențială a casei pentru tine. „Vei dori ca spațiul respectiv să fie foarte zen și te poți bucura chiar de un colț de meditație dedicat sau de un scaun la fereastră pentru a-ți aduna gândurile”, adăugând că își imaginează pentru Pești o paletă mai ales albă și neutră, atingeri naturale ( să zicem, un smochin mare cu frunze într-un colț însorit ) și un sentiment plăcut de curgere între camere.

Masa de cafea pentru gradina Bindi, bambus, maro, 120 x 46 cm


Spor la decorat, dragilor!


P.S. Sursă articol: https://www.wellandgood.com/home-decor-style-zodiac/


Comentarii