Sfaturi pentru a combina modele în decor!

   În fotografiile revistelor, în acele case perfecte cu un design interior gândit la milimetru, este mai mult decât obișnuit să găsești diferite modele în decor care nu numai că se armonizează perfect între ele, dar se încadrează și spectaculos în acea compoziție de 10.

   „Imposibil în casa mea”, cred mulți oameni ... și nimic nu poate fi mai departe de adevăr! Nu aveți nevoie de un miracol sau de un designer de interior acasă, ci doar câteva sfaturi bune pentru a combina imprimeuri pe textile, mobilier și chiar pereți.



Alegeți bine paleta de culori


   Diverse culori da, dar cu cap. Rețineți că o combinație de modele va conferi deja o personalitate puternică decorului camerei, de aceea este indicat să selectați maximum 3 sau 4 tonuri pentru a nu supraîncărca vizual spațiul.

   Un sfat interesant: alegeți câteva culori pentru elementele de bază, pe care le puteți păstra pe tot parcursul anului și puteți vedea cum variați cel de-al treilea și al patrulea ton, după cum doriți în fiecare sezon ... în acest fel va fi ușor să reînnoiți decorul din când în când fără a cheltui bani.


Tipuri de printuri 


   Flori, dungi, modele geometrice, ilustrații ... aveți o mulțime de opțiuni. Pentru a nu satura vizual spațiul, este recomandat să alegeți maximum 3 sau 4 diferite, de preferință în același stil decorativ (nordic, vintage, romantic ...).

   Dacă doriți să începeți să vă testați combinațiile într-un mod „ușor” ...
Încercați să combinați perne simple cu mai multe modele diferite, asigurându-vă că sunt de aceeași culoare, dar cu intensități diferite.

   Dacă îndrăznești să faci mai multe ...
Amestecă modele diferite în acele trei sau patru culori pe care le-ai selectat. Încercați, da, dacă sunt de aceeași gamă.

Decorațiuni cu frunze

Cocor My Home GW

Covor Kota

Covor Niki by My Home

   Imprimeuri dincolo de textile

Când ne gândim la imprimeuri în decor, gândirea noastră zboară direct către textile. Deschide-ți mintea și fii creativ: pereți, tablouri, canapele, lămpi ... există o mulțime de opțiuni acolo!

Veioză Wadia cu frunze tropicale


Mărimea contează


   Feriți-vă de imprime-urile care sunt prea mici pe suprafețe mari, căci vă pot provoca un pic de stres (vizual vorbind) și vă pot obosi mai degrabă, la fel cum imprimeurile mari pe obiectele mici probabil nu vor apărea la fel de bine pe cât doriți.

   Prin urmare, regula generală ar fi: modele mari pentru suprafețe mari și / sau elemente (pereți sau perdele, de exemplu) și modele mici pentru detalii decorative sau piese mici (lămpi, perne, carouri etc.). Între timp, cele de dimensiuni medii sunt un mare aliat și le putem combina cu toate celelalte dimensiuni.

   De asemenea, este important să vă gândiți la dimensiunea modelelor în elemente care vor merge împreună, cum ar fi pernele. În general, o compoziție frumoasă va fi una în care nu toate tiparele au aceeași dimensiune. Amestecă imprimeurile medii cu cele mici și vei avea dreptate.

   Haide ... da poți!

   Spor la decorat, dragilor!

Comentarii