Scaunele Bubu, colectie XO, designer Philippe Starck!

  O colecție exclusivă de la geniul unuia dintre cei mai importanți designeri contemporani: Bubu de Philippe Starck, o fantezie de scaune, cu functii multiple. 

  Colectia XO, o cruce și un cerc. Desi, aparent, nu este posibil să aibă puncte în comun, dar creată din nevoia de a oferi placere, de a reveni pentru crearea de noi soluții. Acesta este succesul XO Design. O realitate creată de Philippe Starck și Gérard Mialet, unde se formează regulile designului, față de noile perspective pentru creativitate și piață, destinate lumii intregi. Proiectant, arhitect, inventator și creativ prin definiție, Starck redefinește conceptul de ”a sta” cu scaunele Bubu. 

  Bubu 1er este esența unui scaun, într-un sens aproape filosofic. Un concentrat de eleganță și inteligență, emblematic pentru creativitatea și viziunea lui Philippe Starck. Un adevărat obiect de colecție capabil să rezume nevoia contemporană de confort și estetică în același timp. Materialul, ușor, dar extrem de rezistent, devine mijlocul de a traduce dorința proiectantului de a maximiza rezultatul cu un efort minim în realitate, în ceea ce privește tehnologia, materialul și impactul asupra mediului.

Reînnoirea casei în fiecare zi devine un joc creativ cu Bubu de Philippe Starck. Deci, depasiti orice limite. Alegeti culorile care va reprezintă cel mai bine și îndrăzniti! O masă rotundă clasică ca bază pentru accesorii și obiecte, o vază care să se potrivească culorilor florii tale preferate, un obiect de design pur care să fie expus, „Made by Philippe Starck“.

  La Chilipirul-zilei gasiti seturi de cate doua scaune pe verde: https://www.chilipirul-zilei.ro/cumpara/set-de-2-tabureti-cu-spatiu-de-depozitare-bubu-verde-smarald-14246

si roz: https://www.chilipirul-zilei.ro/cumpara/set-de-2-tabureti-cu-spatiu-de-depozitare-bubu-roz-14703

  Spor la decorat, dragilor!

Comentarii