Noua bancă tapițată pentru biroul tău de acasă

Finalul de an se aproprie și vrei să faci o schimbare la biroul de acasă? Iubești stilul minimalist, însă n-ai vrea nici să cheltuiești prea mulți bani pe aceste modificări? În acest caz, o bancă tapițată cu spătar poate fi soluția potrivită.

Banca tapițată pe care urmează să ți-o prezint, este făcută de un designer danez care a ales să păstreze trăsăturile stilului minimalist și totodată să ofere prin culorile alese puțin din atmosfera scandinavă. Se poate folosi și pe post de canapea și în momentul de față are o mega reducere.

 

O mică schimbare pentru un efect nordic

Bancheta de canapea  „Sporringface parte din noua colecție a mărcii in-house Andas Nordic de la OTTO. Aspectul scandinav se poate combina cu mai multe stiluri, însă se potrivește cel mai bine cu stilul clasic, cu non-culorile sau cu nuanțele deschise. Are un spătar rotunjit ce îți asigură tot confortul de care ai nevoie.

Minimalistă, curată, redusă și totuși foarte confortabilă. Noua bancă face parte dintr-o colecție exclusivă făcută de designerul danez Morten Georgsen. Intenția acestuia fiind să emane o atmosferă scandinavă relaxantă pe care o poți experimenta doar în Danemarca. Foarte perfecționist din fire, designerul a acordat o atenție sporită detaliilor. Structura este din lemn textil, materialul pentru picioare este din lemn masiv de frasin iar forma băncii dintr-un material textil.

Mobilierul în stil scandi/hygge este ideal pentru biroul sau livingul tău de acasă.

 

 

Aruncă un ochi pe site la această canapea și vezi dacă se potrivește în biroul tău. Nu uita, pentru scurt timp prețul este redus cu 69%.

 

Ai grijă de tine!

Comentarii