Home Affaire! Un brand ce inspiră calitate!

  1. Ce este special la mobilierul de la Home Affaire?
  2. Pentru ce spații de locuit există mobilier de la Home Affaire?
  3. Cum îmi pot proiecta interiorul cu accesorii de la Home Affaire?
  4. Din ce materiale este realizat mobilierul Home Affaire?
  5. Cum întrețineți mobilierul din lemn masiv uleiat de la Home Affaire?
  6. De ce are un miros aparte mobilierul nou de la Home Affaire?
  7. Ce pot face cu mirosul din mobilierul nou?
  8. Eticheta FSC®

   Home Affaire ne-a inspirat să ne îndrăgostim de mobilierul de casă încă din 2001. Indiferent dacă este modern, romantic sau, desigur, tradițional - nu există aproape nici o limitare a imaginației pentru mobilarea frumoasă pentru designerii de la Home Affaire.

   Home Affaire oferă mobilier pentru fiecare cameră creând mereu un mediu confortabil de locuit: comode și vitrine speciale pentru sufragerie, seturi de masă, mobilier complet pentru dormitor, precum și mobilier pentru hol, baie și bucătărie. Pentru ca totul să arate ca un întreg, puteți comanda și accesorii.

Oglinda Barock Home Affaire, MDF/sticla, gri antichizat, 96 x 74 cm

   Într-o cameră mare puteți folosi mobilier în stil rustic, care poate varia foarte mult. Pentru că, pe lângă mobilierul în stilul tipic al casei de la țară din Europa Centrală, marca oferă și mobilier mediteranean și colonial. Stilul mediteranean in culori strălucitoare și însorite și mobilierul ușor joacă un rol important, motiv pentru care veți întâlni mulți fani ai acestui stil sudic și modern.

Ce este special la mobilierul de la Home Affaire?


   Brandul Home Affaire reprezintă farmecul rural în toate aspectele sale. Materialele de înaltă calitate, cu o manoperă atentă, sunt combinate cu modele atractive. Jucaus și romantic, clasic, rustic sau simplu și modern: în colecția Home Affaire veți găsi mobilier care se caracterizează prin individualitate și un aspect natural. Piesele individuale pot fi combinate în diferite moduri și asigură o atmosferă intima de "acasă".

Dulap pentru bucatarie/ living Paul Home Affaire, lemn/sticla, alb/natur, 102 x 40 x 140 cm

Pentru ce spații de locuit există mobilier de la Home Affaire?


   Colecția de mobilier Home Affaire include necesarul complet de mobilier, de la dormitor sau sufragerie, dining, bucătărie, birou până la baie și hol. Există, de asemenea, o selecție largă de decorațiuni de casă potrivite. Acest lucru vă permite să profitați de o gamă de opțiuni de combinație atractive - fie că sunteți în căutarea unei singure piese de mobilier, fie dacă doriți să amenajați o cameră întreagă sau o casă.

Cum îmi pot proiecta interiorul cu accesorii de la Home Affaire?


   Nu trebuie să fie întotdeauna un interior complet nou. De multe ori, câteva mici modificări sunt suficiente pentru a face o impresie deosebita. Detaliile speciale seteaza accentul și servesc ca un captivant de ochi. Decorarea casei de la Home Affaire se potrivește perfect stilului casei mediteraneene si rustice și apare ca fermecătoare și individuală. Alege covoarele Home Affaire, realizate sa fie rezistente si sa completeze decoruri dintre cele mai variate.

Covoare

Din ce materiale este realizat mobilierul Home Affaire?


   În stilul de viață rural, sunt utilizate în principal materiale naturale, cum ar fi lemnul masiv, ratanul, bumbacul sau inul. Această alegere a materialelor se reflectă și în colecția Home Affaire. O mare parte din mobilier este realizat din lemn masiv de înaltă calitate și provine din păduri gestionate în mod sustenabil. Acest lucru este indicat de etichetele noastre „ECO Bio” și de certificarea FSC de la Forest Stewardship Council.

Set masuta de cafea Antique Home Affaire, lemn masiv, natur/maro, 102 x 80 cm

Cum întrețineți mobilierul din lemn masiv uleiat de la Home Affaire?


   Mobilierul din lemn masiv cu o suprafață uleiată are un caracter cald și scoate în evidență deosebit de frumos boabele naturale ale lemnului. Cel mai bun mod de a curăța este cu o cârpă moale umedă. Evitați materialele abrazive și frecările puternice pentru a evita deteriorarea suprafeței. Ștergeți imediat scurgerile înainte ca acestea să poată pătrunde în lemn și protejați suprafața de zgârieturi. Puteți împrospăta mobilierul mai vechi cu uleiuri speciale pentru lemn și produse de îngrijire. 

De ce are un miros aparte mobilierul nou de la Home Affaire?


   Nu de puține ori, mobilierul nou va emite un miros aparte când tocmai a fost despachetat. Dar de ce este așa? Cu siguranță nu are nicio legătură cu o calitate mai scăzută. Dimpotrivă, mirosul mobilierului nou se datorează producției: vopseaua, lipiciul, lemnul și pielea eliberează anumite substanțe necesare producției și prelucrării. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că poluanții sunt ascunși în mobilierul nou de la Home Affaire. Dimpotrivă, nimeni nu trebuie să se îngrijoreze de sănătatea sa. Apropo: dacă doriți imediat mobilier fără miros, puteți alege mobilier fără miros din plastic dur, metal sau sticlă, care nu degajă absolut niciun miros.

Ce pot face cu mirosul din mobilierul nou?


   Mirosurile din mobilierul nou sunt rareori percepute ca neutre sau plăcute, majoritatea oamenilor doresc să scape de miros cât mai repede posibil. De regulă, mirosul de mobilier nou dispare singur după câteva zile sau săptămâni, dar puteți neutraliza mai repede mirosul. Un produs de uz casnic la îndemână este, de exemplu, oțetul sau sucul de lămâie cu apă, așezat pe dulap, astfel încât mirosul să se evapore datorită umezelii. Măsurile de susținere sunt aerisirea regulată. Pentru a promova schimbul de aer, deschideți ușile dulapului, sertarele și lăzile. Chiar mai bine, de îndată ce mobilierul este livrat: lăsați piesele individuale să se aerisească înainte de a le asambla.

Dulap de baie April Home Affaire, lemn stejar/ PAL, natur, 134 x 35 x 80 cm

Eticheta FSC®


Eticheta demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați o gestionare exemplară a pădurilor - în conformitate cu standardele stricte ecologice, sociale și economice ale Forest Stewardship Council® - și protejarea resurselor forestiere.

În aceeași gamă Home Affaire, se află colecția Andas!

Taburet cu masuta Touf Andas, lemn masiv/textil, vin-violet/natur, 60/45-60/48 cm

Taburet cu masuta Touf Andas, lemn masiv/textil, 60/45-60/48 cm


   Pentru mobilier si covoare ce vă vor completa casa o viață întreagă si pentru un stil fie rustic, fie mediteranean, care oferă acel sentiment de confort, eleganță, intimitate, alege Home Affaire: Produse Home Affare!

   Spor la decorat, dragilor!

Comentarii