Doar somn ușor și vise plăcute cu perna cu memorie la doar 19 lei!

  Un somn cu adevărat odihnitor este influențat de saltea și de pernă. În timpul somnului, capul și zona cervicală (parte a coloanei vertebrale) au ca suport perna. De aceea, pentru o bună susținere a întregii coloane, perna este foarte importantă. 
  Perna cu spumă de memorie este umplută cu 100% poliuretan vâscoelastic, iar propunerea noastră este perna cu spumă mărunțită de memorie, deoarece reprezintă o alternativă optimă pentru cei care nu suportă pernele cu spumă de memorie dintr-o singură bucată. Umplutura din poliuretan mărunțit permite adaptarea la diferite poziții a pernei până la găsirea poziției optime de somn. 
 

De ce să schimbi vechea pernă chiar azi?
 

  1. Pernele cu spumă de memorie sunt perne anatomice ce oferă o bună susținere a coloanei vertebrale, oferind relaxarea de care ai nevoie pentru un somn de calitate.
  2. Pernele cu memory foam mărunțit sunt recomandate oricărei poziții în care preferi să dormi. Vei constata o diminuare majoră a durerilor zonei cervicale, precum și a umerilor.
  3. S-a constatat că utilizarea unei perne memory foam reduce semnificativ chiar și sforăitul în timpul nopții.
  4. Perna noastră cu spumă mărunțită de memorie este doar 19 lei!

Instrucțiuni de utilizare:


  Perna este făcută sul, de aceea recomandarea noastră este ca după desigilarea pernei să desprinzi fulgii de memory foam, deoarece aceștia sunt foarte presați. Perna își va mări volumul la 80-90%, aceasta atingând volumul de 100% după procedeul de desprindere și după ce va fi lăsată timp de 2 ore la temperatura camerei.

Profită de acest preț să îți schimbi perna sau pernele acum sau de cate ori vrei!

Comandă aici: Perna cu memorie Karll 50 x 70 cm

Comentarii