Decorațiuni și baloane IEFTINE? Da, te rog!

Vreau să-ți mărturisesc ceva...

Sunt un om căruia îi place să ofere. Să fac cadouri cât mai personalizate, astfel încât să produc un efect de wow, în mintea sărbătoritului. Crede-mă când îți spun că nu pot găsi un sinonim pentru privirea plină de recunoștință a cuiva drag atunci când primește un cadou memorabil. Sau acel moment când auzi vorbele: Ce cadou mișto mi-ai făcut acum mulți ani!

Știi despre ce vorbesc? Sunt convins că ai avut cândva sentimente asemănătoare.

Înainte să trecem la propuneri, vreau să demontez mitul cadourilor scumpe. Prețul unui produs nu e direct proporțional cu sentimentul pe care îl are persoană ce-l primește. Tocmai din acest motiv toate ideile prezentate mai jos sunt pentru un buget redus, însă efectul lor o să fie de milioane. Te asigur!

Uite o listă care are la bază idei de decorațiuni cu baloane aniversare și cum pot fi folosite în cele mai creative moduri. Iar dacă simți că te-au ajutat aceste informații, îți promit că voi mai posta articole pe subiecte similare. Bine, să începem:

 

Un mesaj format din baloane

 

Nu întâmplător am ales să pun această idee în fruntea listei. Conceptul e cât se poate de simplu, gândește-te niște cuvinte cu o încărcătură emoțională puternică. Poate să fie numele locului în care v-ați cunoscut, o glumă ce nu o puteți uita, un mesaj de mulțumesc, un text romantic sau poate chiar numele lui/ei. Indicat ar fi să folosești chiar culorile preferate ale persoanei specialei pentru alegerea baloanelor. Uite și câteva prețuri irezistibile pentru această idee. Click aici.

 

Obiecte de artă formate din baloane

 

Cât să mai stea închis artistul din tine? Găsește un loc în casă cu cât mai mult spațiu în care să-ți lași liberă imaginația să creeze. Te gândești cu ce ai putea începe? Poate o ramă de tablou, o inimă, o statuie și orice îți mai trece prin cap. Personal, mi-a făcut mereu plăcere să parcurg acest proces de creație. Iată și un set de 100 de baloane care să te inspire.

 

Masa cu baloane la sol

 

Hai să-ți spun un secret. Cel mai important lucru când oferi un cadou e atmosfera pe care o creezi în jurul lui. Gândește-te doar la Crăciun, și cât de important era fiecare mic detaliu din casa ta. Cum te făceau să te simți? Cum trăiai aceste clipe când erai copil?

Nu trebuie neapărată să aștepți iarna ca să pui în practică această idee, o poți face ca o alternativă la o masă luată în oraș, poate chiar un picnic mai special. Tot ce trebuie să faci ești să legi câteva baloane în jurul tău și restul magiei vine de la sine. Ți-am pregătit aici cele mai potrivite baloane astfel încât să nu poți uita prea ușor respectivele momente.

 

Sper că ți-au fost utile propunerile de mai sus. Acum e rândul creativității tale să iasă în față.

 

Ai grijă de tine!

Comentarii