Cum obții un decor glamour relaxat?

Ce este glamourul casual? Cum obții aspectul glamour casual?! Uşor! 


   Iată 3 principii despre cum să obții un aspect glamour casual în casa ta. Aceste sfaturi și idei vor fi valabile indiferent dacă ai un buget mare sau decorezi cu un buget mai mic. Nu este nimic în neregulă să obții un gust de șampanie cu un buget de bere!


1. LASĂ SINTAGMA (*casual glamour*) să deschidă calea!


În esență, Casual Glamour se referă la a te juca cu contrarii și a amesteca materiale.


A. Amestecă țesături pline de farmec, cum ar fi catifea și mătase, cu țesături mai casual, cum ar fi in sau bumbac. Dacă ai o canapea din catifea, încearcă să o amesteci cu scaune acoperite cu in. De asemenea, te poți juca cu imprimarea modelelor pline de farmec pe acele țesături cauzale.

Pat Flayat, lemn masiv, gri, 109 x 193 x 215 cm


B. Amestecă lemn rustic, uzat, cu alamă lustruită, nichel sau acril.


2. CASUAL ESTE UN AL CUVÂNT PENTRU INVITAȚIE


Acesta este unul dintre cele mai mari sfaturi despre cum să obții acel aspect glamour casual! Vrei ca oamenii să se simtă bineveniți și liberi să fie ei înșiși în spațiul tău. Poți face asta având lucruri care încurajează confortul și implicarea.


A. Folosește țesături tactile, cum ar fi blana artificială sau catifeaua, care îi face pe oameni să-și dorească să o atingă. De asemenea, nimic nu se simte mai primitor decât o pătură de blană artificială sau o pernă din lână de oaie. E confortabil. Este îmbietor. Te invită să-l atingi.

Taburet Miranda cu sezut imblanit, cadru metalic, alb/ negru


B. Accesorizează cu jocuri și mărunțișuri care stârnesc curiozitatea oamenilor. Accesorizarea cu jocuri nu este stilul tău? Nu-ți face griji, adaugă câteva accesorii interesante care invită oamenii să-ți exploreze casa. Micile antichități sau piese create de artiști, amestecate cu cărți interesante, creează același rezultat: de la cărți de rugăciuni antice și mașini de gumă pline cu pietre prețioase rustice până la sculpturi ciudate.

Bol decorativ KOUSI, polyresin, argintiu/maro, 8 x 28 x 27 cm


C. Ospitalitatea îi face pe oameni să se simtă ca acasă. Cărucioarele de bar sunt unul dintre modurile preferate de a face acest lucru. Când ai expus un cărucior de bar, complet cu pahare, mixere, unelte, șervețele, carte de rețete de cocktail, etc... poți spune: servește-te! Nu te pricepi la cocktailuri? Poți crea același efect cu un bar de cafea sau ceai, sau ceva la fel de simplu ca un castron frumos umplut cu nuci sau bomboane. Practic, ceea ce spun este, oferă-le oamenilor și ei te vor iubi pentru totdeauna.

Măsuță laterala transparentă Gaston, tava detasabila, 59.5 x 59.5 x 33 cm


3. UITĂ PERFECȚIUNEA


Sincer, perfecțiunea este plictisitoare și înseamnă că te iei prea în serios. Lasă spațiu pentru dinamică!


A. Adaugă ceva neașteptat.

Dacă ai o cameră plină de obiecte perfect curate, adaugă ceva învechit pentru a contrasta perfecțiunea: pe lângă o canapea superbă din catifea și o măsuță de cafea cu lalele, taie perfecțiunea cu o masă antică sau cu aspect retro. 

Masa Oscar, maro, lemn masiv, 203 x 97 x 76 cm


B. Poți avea o colecție superbă de artă, dar îți permiți să amesteci o piesă din opera de artă a copilului tău sau ceva funky în aceeași colecție. Poți avea fotografii care au fost realizate și încadrate profesional, dar adaugă și niște fotografii sincere și jucăușe. Încadrează ceva sentimental sau neașteptat: artă și fotografii de ultimă generație care sunt înrămate profesional, dar și polaroid-uri lipite pe pereți.


   Casual Glamour este luxos și primitor. High-end, dar accesibil. Este cel mai bun din ambele lumi! Și așa poți obține aspectul glamour casual în propria ta casă!

   Spor la decorat, dragilor!


P.S. Sursă articol: https://glamournest.com/how-to-achieve-the-casual-glamour-look/

Comentarii