mystery box la 40 de ron
Cum alegem scaunele de bar potrivite?!

  Când căutați un scaun de bar, cea mai mare provocare este probabil să alegeți doar una dintre sutele de opțiuni disponibile. Un scaun de bar va conferi personalitate spațiului tău. Petreceți câteva minute luând în considerare următorii factori, astfel încât să puteți alege un scaun de bar care să se potrivească perfect stilului dvs. de viață. Mai jos, veți afla cum să alegeți scaunul de bar potrivit.

1 Determinați înălțimea dorită

  Stabiliți ce înălțime a scaunului de bar doriți să adăugați la spațiul dvs. Scaunele de bar variază în înălțime de la 60 cm la 75 cm. Înălțimea ideală pentru un scaun de bar pentru un confort optim este cu aproximativ 25 cm mai mică decât masa de bar sau blatul la care doriți să-l utilizați. Multe scaune de bar vin cu o funcție de înălțime reglabilă, înălțimile lor variind de la nivelul blatului (insula) (60 cm) până la nivelul barului (75 cm).

2 Gândiți-vă la stil și confort

  Selectați un scaun de bar cu un design care să se potrivească stilului și confortului dumneavoastră. Opțiunile dvs. includ scaune de bar cu spate scăzut sau înalt, modele fără spate, scaune cu sau fără brațe, scaune de bar cu pivotare/ inaltime reglabila.

3 Alege stilul

  Primul lucru pe care oamenii îl observă despre un scaun de bar este stilul său. Alegeți unul care să îmbunătățească aspectul spațiului dvs. și să atragă gustul decorativ. Aceasta include culorile, tapițeria, materialul cadrului și aspectul general. Alegeți culori care să vă completeze decorul sau accentuați-l, de la culori puternice la nuanțe pastel. Dacă aveți un decor curat și sofisticat al camerei, atunci scaunele de bar elegante și moderne, cu design minimalist și cadru metalic periat, pot fi prima dvs. alegere. Dacă decorați un spațiu de burlac, atunci scaunele de bar care emană un aspect de pub pot fi potrivite, cum ar fi cele cu un cadru maro închis și scaune din piele. Pentru un spațiu inspirat din retro, alegeți scaune de bar elegante, viu colorate, cu șezut din vinil sau piele atrăgătoare.

4 Luați în considerare versatilitatea

  Gândiți-vă la cât de versatil doriți să fie scaunul dvs. de bar și la ce scop doriți să fie servit. Dacă îl veți folosi atât ca blat, cât și pentru scaun de bar sau pentru a oferi scaune suplimentare în camera de zi sau în zona media atunci când aveți companie, alegeți un scaun de bar care se potrivește tuturor acestor nevoi. De exemplu, un scaun pivotant fără spate poate să nu se simtă confortabil pentru perioade lungi de timp, cum ar fi durata unui meci de fotbal.

5 Găsiți ce se potriveste spațiului

  Stabiliți cât spațiu va ocupa scaunul de bar, cât spațiu aveți și câte scaune puteți adăuga confortabil în acel spațiu. Dacă cumpărați un set, asigurați-vă că există suficient spațiu între ele atunci când le poziționați la bar. În mod ideal, ar trebui să existe cel puțin 15 cm spațiu între scaunele de bar. Dacă aveți o zonă mai strânsă, alegeți scaune compacte fără brațe. Dacă aveți o zonă mai mare, alegeți scaune de bar care se potrivesc cu distanta dorita.

Pont: 

  Dacă vă plac două sau mai multe tipuri diferite de scaune de bar, încercați un aranjament mix-and-match pentru o ambianță distinctă.

 

  Pe www.chilipirul-zilei.ro găsiți modele diferite pentru stiluri diferite cu reducere de 27% până pe 31 mar 2021. Intră acum și alege modelul potrivit ție și stilului tău: bit.ly/3rBZ86d

  Spor la decorat, dragilor!

Comentarii