Covoare de toamnă: Covoarele noastre sezoniere preferate și sfaturi de design

  1. Găsește mai întâi decorul preferat de toamnă
  2. Îmbrățișează culorile toamnei
  3. Umple-ți casa cu texturi confortabile
  4. Covoarele noastre preferate de toamnă
    1. Colectia Boho Buddy Couch
    2. Colectia CosmoLiving
    3. Colecția Positano by Nourison
    4. Găsești mai multe covoare de toamnă online

Stilurile par să se schimbe la fel de des ca și anotimpurile, așa că poate fi o provocare să ții pasul! Nu-ți face griji, totuși. Săptămâna aceasta, îți prezentăm câteva dintre covoarele noastre preferate de toamnă, precum și câteva sfaturi și trucuri generale de design care te vor ajuta să te simți confortabil acasă în următoarele luni mai reci.

Găsește mai întâi decorul preferat de toamnă

Există un motiv bun pentru care decoratorii de interior numesc toamna anotimpul lor preferat. Vremea mai rece ne încurajează să stăm înăuntru și să ne bucurăm cu adevărat de spațiile noastre. De asemenea, deschide oportunități pentru pături groase și texturi neclare care activează cu adevărat factorul confortabil. Între timp, recolta proaspătă oferă tone de inspirație pentru piese de accent. Dovlecii, tărtăcuțele, merele și alte plante de toamnă sunt o modalitate excelentă de a aduce un sentiment rustic, de ”acasă” în spațiile tale.

Covoarele tale de toamnă vor servi drept fundal pentru acest decor, așa că încearcă să te asiguri că funcționează bine împreună! În general, ne place contrastul pentru a ne asigura că spațiile noastre nu sunt niciodată copleșitoare sau prea plictisitoare. Aceasta înseamnă că, dacă ești genul de maximalist căruia îi place să umple fiecare centimetru din casă cu tchotchkes și șezătoare, poate vrei să iei în considerare un design mai simplu pentru covoarele. Pe de altă parte, dacă intenționezi să pui doar câteva lucruri aici sau acolo, poți scăpa cu un design mai îndrăzneț și  poți transforma covorul în centrul camerei.

Îmbrățișează culorile toamnei

Unul dintre cele mai bune lucruri despre decorarea toamnei este că natura a ales deja o paletă de culori pentru tine! Ia-ți indiciile de la frunzele în schimbare și îmbrățișează frumoasele maro, roșu, portocaliu și galben pe care le vezi în jurul tău. Amestecă gri și bronzuri calde și neutre și vei fi bine pe drumul spre senzația confortabilă de cabană pe care o tânjim cu toții în această perioadă a anului.

Acestea fiind spuse, nu ar trebui să îți fie teamă să experimentezi. Culorile tradiționale de toamnă vor fi întotdeauna standby-uri solide, dar pot începe să arate puțin mai strălucitoare ca o reamintire grozavă a zilelor mai calde.

Umple-ți casa cu texturi confortabile

Cele mai bune covoare de toamnă îmbrățișează pe deplin texturi și materiale confortabile. Motivul este evident: pe măsură ce vremea se răcește afară, vrem să petrecem mai mult timp în interiorul cald. Este important ca spațiile tale interioare să poată oferi acea căldură și confort pe care le dorești.


Lâna este materialul evident pentru căldură și confort. Aceste covoare sunt grozave pe tot parcursul anului, dar sunt binevenite în special în lunile mai reci de toamnă și iarnă. Într-adevăr, au și dezavantajul de a fi de obicei mai scumpe decât alte materiale.

Alte alegeri populare includ materiale sintetice, cum ar fi polipropilena. În zilele noastre, este ușor să găsești covoare sintetice care rivalizează cu rezistența și confortul lânii. Covoarele sintetice sunt de obicei disponibile într-o varietate mai mare de texturi, modele și culori decât covoarele din lână. 

Dacă mergi pe acest traseu, îți recomandăm să căuți covoare cu grosime înaltă și chiar și covoare care să promoveze cu adevărat confortul pe vreme rece.

Ai putea opta și pentru un covor natural din iută sau sisal. În timp ce aceste covoare oferă mai puțin confort sau sentimente confortabile, se potrivesc extrem de bine cu decorul rustic cu tematică „recoltă”. Împreună cu un alt covor „mai confortabil” stratificat deasupra, vei obține tot ce este mai bun din ambele lumi!

Covoarele noastre preferate de toamnă

Chiar și ținând cont de aceste idei, s-ar putea să vrei totuși câteva recomandări despre unde să începi atunci când alegi un covor de toamnă. Iată câteva dintre colecțiile noastre preferate de covoare de toamnă.

Colectia Boho Buddy Couch

Covorul „Boho Buddy” de la marca COUCH cu franjuri este un plus decorativ pentru casa ta confortabilă. Vizual impresionează prin modelul său variat combinat cu culorile subtile. Covorul se încadrează armonios în interiorul existent. Covorul de podea marchează puncte prin ușurința sa de îngrijire și durabilitate. De asemenea, o alegere bună pentru zonele mai frecventate: covorul modern cu franjuri „Boho Buddy” de la marca COUCH.

Colectia CosmoLiving

Cu motive tradiționale și elemente de design găsite în covoarele turcești de epocă, colecția CosmoLiving se simte în mod inerent legată de trecut, în timp ce este făcută din materiale și culori pentru momentul prezent. Din poliester moale, dar durabil, covoarele CosmoLiving sunt împodobite cu flori orientale și medalioane botanice. Acest covor poate fi o piesă de excepție pentru sufragerie, o fundație senină pentru dormitor sau un covor elegant de intrare. Un covor antiderapant este recomandat pe toate suprafețele pentru a preveni alunecarea, pentru a adăuga confort și pentru a îmbunătăți durabilitatea.


Colecția Positano by Nourison

Îmbunătățește-ți stilul de viață interior și exterior cu textura bogată a covorului Positano. Aceste covoare ușor de întreținut sunt suficient de elegante pentru a fi utilizate în camere de zi, dormitoare sau sufragerii, dar sunt, de asemenea, suficient de durabile pentru a te bucura în aer liber pe verande, terase, piscine sau terase. Alege dintr-o varietate de culori neutre, versatile, proaspete și decorative, care prezintă variații interesante datorită firelor dungate și colorate. Țesute la mașină cu material 100% polipropilenă pentru o mai mare moliciune și textură, fără a fi nevoie de întreținere. Textura atractivă a acestui covor plat Positano este vizibilă datorită variațiilor de culoare de vopsire spațială ale firelor sale dungate. Țesute la mașină cu material 100% polipropilenă pentru întreținere ușoară și durabilitate în interior și exterior. 


Găsești mai multe covoare de toamnă online

Cauți covorul perfect de toamnă? Colecția noastră găzduiește sute de covoare într-o multitudine de stiluri. 


www.chilipirul-zilei.ro/catalog/covoare-30


Spor la decorat!

Comentarii