Ce e în trend în toamna anului 2021 în materie de Home Decor?

Când frunzele ruginii încep să se agite și aerul se simte mai rece, este timpul să te relaxezi. Pentru a te ajuta să intri în starea de spirit sezonieră, am aflat tendințele principale ale decorului de toamnă din 2021 de la patru designeri de top internationali. Inspiră-te din decorurile propuse de ei:

Spatiu de relaxare in stil nordic

„Stilul senin scandinav este actualizat cu elemente mai durabile, mai solide și mai artizanale, oferind mai mult caracter și o notă mai personalizată casei. Minimal devine mai studiat și unic, încălzindu-ți spațiul fără a-ți copleși ochii.

„Articolele cheie includ piese realizate manual din materiale naturale, cum ar fi lemnul masiv, piatra și betonul. Decorurile includ accesorii ceramice cu modele și țesături în ton cu modele micro-țesute.

„Într-un decor de interior neutru, adaugă accesorii unice cu forme sculpturale sau piese de accent pe care le vei găsi la o mică piață artizanală. Mai mult, arată o parte din propriul tău talent; această tendință se referă la amprente personale și imperfecțiuni autentice, așa că afișează un pled tricotat manual, o pernă brodată sau un castron din ceramică autentică - realizat de tine! ”

Catifea

În ceea ce privește tapițeria, cea mai mare tendință a toamnei este catifeaua și nu am putea fi mai fericiți. Catifeaua luxoasă și irezistibilă este textura perfectă pentru a crea o atmosferă confortabilă, pregătită pentru toamnă.

Pentru a îmbrățișa confortul suprem și luxuriant, gândește-te în termeni de straturi de catifea, cum ar fi pernele și fotoliul din imaginea de mai sus.

Deoarece catifeaua este deja un material cald și confortabil, poți jongla cu diferite culori îndrăznețe și reci - fără a-ți face griji cu privire la diminuarea ambientului confortabil de toamnă.

Burgundy + maro floral

„Florile de culoare burgundy și maro, împreună cu roșu și portocaliu - și chiar verde și maro pentru un sentiment mai rustic.

„Adaugă propria amprentă prin asocierea piesei centrale cu dovleci sau tărtăcuțe decorative pe care la poti gasi din belșug prin piețe în această perioadă a anului!”  

„Lucrul amuzant despre schimbarea anotimpurilor este culoarea și textura florilor. Adăugarea de flori în culori precum violet, maro și portocaliu în aranjamente florale face să merite să vii acasă într-o seară de toamnă. ”

Pete de toamnă

Sentimentul de confort intim nu se aplică doar țesăturilor și tapițeriei; când sunt alimentate cu cantitatea potrivită de patină, lemnul și metalul aduc o strălucire soft perfectă pentru toamnă.


Lumânări

„Pe măsură ce vântul se ridică și frunzele încep să cadă, lumânările nu numai că furnizează caracteristici luminoase, ci aduc opțiuni calde, primitoare și rezonabile pentru decor în întreaga casă.

„Plasarea câtorva sfeșnice pe șemineu, masa de intrare sau patio exterior este distractiv - aducând eleganță și dimensiune.” 

Tricotaje Chunky

În această toamnă, așteptați să vedeți tricoturi peste tot - de la pulovere și eșarfe la pufuri și pleduri!

În timp ce o cuvertură monocromă este familiară și confortabilă, nimic nu va reflecta entuziasmul schimbării frunzelor de toamnă și a apusurilor strălucitoare, asemănător unei țesături multicolore - ca în pledul de tricot din imaginea de mai sus.

Păturile și pernele de tricot sunt preferate pentru designul toamnei, dar pot funcționa și pe tot parcursul anului, dacă sunt păstrate în nuanțe neutre, cum ar fi alb crem sau maro moale.

Felinare

„Fie că sunt la ușa din față, fie că le urci pe partea laterală a scării, felinarele sunt suficient de versatile pentru utilizare atât în ​​interior, cât și în exterior.


„Înconjoară felinarele cu elemente tradiționale, precum porumb și fân. Adăugați lumânări pentru a-i da o notă confortabilă de toamnă! ”

Fuziune Retro 

„Îmi place această tendință, pentru că este una dintre cele mai nostalgice ale anului. Este vorba despre o combinație de bogate palete de culori calde din anii 70, cum ar fi galbenul-muștar și galbenul-miere, nuanțele milenare de roz, tonurile dramatice de roșu și verdeața luxuriantă.

„Combină liniile Art Deco și Bauhaus în mobilier - și tot ce este inspirat din anii '20 și '40. Pe lângă culorile calde și formele curbate de scoici, o altă caracteristică îndrăzneață a acestei tendințe este revenirea mobilierului din catifea. Țesătura multidimensională de modă veche este acum îmbrățișată și reintrodusă ca nouă, luxoasă și reconfortantă.

„Retro Fusion în doze mari și mici va ajuta mobilierul existent să  se simtă ca nou.

„Va aduce personalitate uimitoare, valoare și eclecticism prin nostalgie pentru cei mai bogați și mai glorioși ani de design industrial.” 

Ferma modernă

Un pic industrial, puțin rustic-șic și o fermă modernă și confortabilă redefinește designurile contemporane cu culori moi și finisaje masive - tocmai la timp pentru toamnă!

În camera de zi din imaginea de mai sus, observați cum nu există aproape nici un caz de alb pur; când vine vorba de realizarea unei ferme moderne, căldura se regăsește în culori!

Dovleac + Ciocolată

Incorporează portocaliu și maro, în special în nuanțe de dovleac și ciocolată, pentru a încălzi orice interior.

 

„Dulce” nu este doar pentru espresso-urile de dimineață și deserturile de după cină - este și pentru decorul de toamnă.

Straturi

„Straturile de covoare, pleduri și perne împreună cu culorile calde vor aduce confortul și te vor pregăti pentru sezonul de toamnă.

„Încearcă să așezi câteva din perne și pleduri într-un coș de răchită lângă mobilier pentru a le face accesibile și elegante.” 

 


Spor la decorat, dragilor!


P.S. Sursă articol: www.livingspaces.com/inspiration/ideas-advice/styles/fall-decor-ideas-to-warm-up-to  

Comentarii