Camere mov superb de revigorante: Pata de culoare de care ai nevoie chiar acum!

Nu a fost doar o tendință din anii 80. Plasat bine, violetul poate fi o culoare distinctivă în casa ta. Indiferent dacă ești în căutarea unui pop puternic sau în căutarea unei nuanțe moderate, violetul variază de la neutru la îndrăzneț, aducând o personalitate unică în orice spațiu.

ARMONIE ROZ ȘI MOV

Best Purple Rooms

În apartamentul Alinei Cho în Central Park South, acest living este puternic feminin și inundat de lumină. O bancă mov cu smocuri se îmbină cu pereții roz milenari; scaunele cu model zebră leagă împreună spațiul plin de farmec.

ZONA DE DINING VIOLET

 Best Purple Rooms

Într-o casă londoneză de inspirație spaniolă, masa victoriană a sălii de mese se așează deasupra unui covor personalizat Patricia Sanchiz. Pereții verzi ai spațiului antic sunt compensați de covorul mov bogat în două tonuri și draperiile albastre apoase.

O VIZUINĂ PURPURIE RECE ȘI ADÂNCĂ

 Best Purple Rooms

În penthouse-ul sufocant din anii 1920 al decoratorului Alisa Bloom, un stil colorat prinde viață în bârlog. Canapeaua vintage Edward Wormley este dintr-o catifea Scalamandré, iar covorul cu motiv geometric vibrează in tonuri de albastru și mov.

NUANȚE COMPLEMENTARE

 Best Purple Rooms

În casa eclectică de familie a vedetei de cosmetică Jeanine Lobell și a actorului Anthony Edwards, dormitorul matrimonial este revigorat printr-o utilizare atentă a violetului. Un pat personalizat cu nuanțe adânci, perdele pur roz-violet și pereții pictați în Grappa se îmbină în armonie.

JOC DE TEXTURA

Best Purple Rooms

Într-o sufragerie mov-vinețiu, scaunele tapițate cu bumbac Fortuny, pereții acoperiți cu lână JAB și perdelele din bumbac creează un decor impresionant.

INFLUENȚA MEDITERRANEANĂ

Best Purple Rooms

Dormitorul de oaspeți al unei case eclectice din Marea Adriatică are un perete cu accent violet, care susține un paravan țesut, ce servește drept tăblie. Cuvertura de pat este din pânză Kente din Africa de Vest, iar covorașul este indonezian.

CANAPEA DRAMATICĂ MOV

Best Purple Rooms

În apartamentul îndrăzneț din New York al designerului Alex Papachristidis, o zonă de relaxare pare regală datorită scaunelor antice și a unei canapele decadente din catifea, toate fiind susținute de un tapet grafic de epocă.

BIBLIOTECĂ COMPLET PURPURIE 

Living room, Room, Blue, Purple, Furniture, Interior design, Violet, Property, Couch, Building,

În acest apartament din Upper East Side proiectat de Alex Papachristidis, biblioteca este saturată de violet. Canapeaua personalizată este tapițată cu catifea Manuel Canovas, iar pernele sunt din bumbac Brunschwig & Fils. Covorul personalizat este de Beauvais, fotoliul Ludovic al XVI-lea este îmbrăcat cu o țesătură Braquenié, iar pereții sunt încălziți într-o lână de miel Manuel Canovas. Tabloul printat este by Andy Warhol.

DORMITOR MOV STRĂLUCITOR

Bedroom, Bed, Furniture, Blue, Bed sheet, Room, Purple, Violet, Interior design, Bedding,

În același apartament umplut cu mov proiectat de Papachristidis, patul personalizat este tapițat cu o țesătură Brunschwig & Fils și îmbrăcat în lenjerie de pat de Leontine Linens. Corpul de iluminat a fost găsit la o piață de vechituri din Paris, lămpile sunt de Christopher Spitzmiller cu nuanțe personalizate de Blanche P. Field iar covorul este un design personalizat. Pereții sunt înveliți într-o lenjerie de Manuel Canovas, iar draperiile sunt dintr-o mătase de aceeași companie, cu ornamente Samuel & Sons.

PEREȚI MOV SOFT 

Furniture, Bedroom, Room, Blue, Bedding, Bed sheet, Interior design, Bed, Turquoise, Property,

În dormitorul matrimonial al cronicarului de stil de la Vanity Fair și organizatoarei sociale Amy Fine Collins, pereții într-un mov soft din dormitorul matrimonial servesc drept fundal dulce pentru desenele lui Tony Viramontes. Patul din jurul anului 1915 este îmbrăcat în lenjerie proiectată de Robert Hoven, care a creat și tratamentul peretelui. Lămpile cu braț pivotant de la Hinson au abajururi personalizate.

STROPI DE VIOLET CALD

Room, Interior design, Ceiling, Furniture, Purple, Bedroom, Pink, Wall, Property, Violet,

În casa Hamptons a autoarei Holly Peterson, decorată de Kimberly Hall, stropii de violet ai dormitorului matrimonial sunt completați de un perete mai neutru din pânză de iarbă de Phillip Jeffries. Covorul personalizat este de Madeline Weinrib.

TAVAN MOV COOL

Bedroom, Room, Furniture, Bed, Wall, Interior design, Ceiling, Property, Green, Home,

Într-o casă tradițională de piatră din Bel Air, decorată de designerul Kim Alexandriuk, camera unei fiice este modernizată cu tavan albastru-violet, perdele de in de Christopher Farr și pereți crem.

DORMITOR MATRIMONIAL ÎN VIOLET FEMININ

Canopy bed, Curtain, Furniture, Room, Lavender, Bed, Purple, Interior design, Bed frame, Bedroom,

Într-o casă din Manhattan, tapetul cu culoarea personalizată violet al dormitorului matrimonial este by Gracie. Patul din metal turnat este, de asemenea, un design personalizat, tăblia și fusta patului sunt dintr-o țesătură de Lelievre, iar draperiile baldachinului sunt dintr-o mătase de Dedar care a fost brodata de Penn & Fletcher și căptușită cu o țesătură de la Stark.

ACCENTE MOV PĂMÂNTIU

Room, Furniture, Interior design, Property, Ceiling, Living room, Building, House, Wall, Home,

În camera de zi a unei căsuțe din anii 1870 din Bedford, New York, dhurrie-ul violet este din secolul al XIX-lea. Canapeaua personalizată este acoperită cu bumbac Kravet, iar masa de cocktail este de Martin Szekely. Corpul de iluminat egiptean este de la Liza Sherman.

ATINGEREA DE LUX A CATIFELEI MOV

purple rooms

În apartamentul plin de culoare al Christinei Juarez, canapeaua vintage Milo Baughman este într-o catifea Cowtan & Tout, iar o pereche de scaune din anii 1970 sunt într-o catifea Larsen. Masa de cocktail și lampadarul sunt de la West Elm, mesele laterale sunt de la Donghia, iar pernele și covorul sunt de Madeline Weinrib. Portretele sunt de Kimberly Brooks.

În speranța că am reusit să te inspirăm cu câteva incaperi cu atingeri de mov, violet si purpuriu, îndrazneț sau elegant, folosește aceste muze pentru a crea decoruri potrivite personalității și dorințelor tale.

Spor la decorat, dragilor!

P.S. Sursă articol: https://www.elledecor.com/design-decorate/color/news/g3234/purple-rooms/

Comentarii